konjakin säilytys

Vierailija

Tarjoillaanko konjakki huoneenlämpöisenä vai kylmänä? Entä säilytys, jääkaapissa vai huoneenlämmössä?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Lainaus:

Tarjoillaanko konjakki huoneenlämpöisenä vai kylmänä? Entä säilytys, jääkaapissa vai huoneenlämmössä?


Luulen että huoneen lämpö on hyvä, eihän se olutta ole.
Yksi vinkki lienee tärkeä, kaikki alkoholijuomat tulisi säilyttää pimeässä, eikä viileydestäkään haittaa ole, ehkä vanhanajan kellari olisi ihanne paikka.

Sari Alho
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Käsittääkseni useimmat maakellarit ovat hiukan liian kylmiä viineille. Viinien oikea säilytyslämpötila on noin 10 astetta, ja tarjoilulämpötila valkoviineille 10-15, punaviineille noin 18 astetta.

Viinoja eli konjakkia, viskiä, kirkkaita voi säilyttää vaikka pakastimessa: näinhän usein tehdään esim. rapunapseille. Mutta kuten joku jo ehti todeta, maakellarikin on hyvä paikka viinoille.

Vierailija

Lainaus:

Käsittääkseni useimmat maakellarit ovat hiukan liian kylmiä viineille. Viinien oikea säilytyslämpötila on noin 10 astetta, ja tarjoilulämpötila valkoviineille 10-15, punaviineille noin 18 astetta.

Viinoja eli konjakkia, viskiä, kirkkaita voi säilyttää vaikka pakastimessa: näinhän usein tehdään esim. rapunapseille. Mutta kuten joku jo ehti todeta, maakellarikin on hyvä paikka viinoille.


Kotipaikallani on talon alla kellari, sen lämpötila on +13- 14°C kesät talvet, eli melko ideaali.

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

Tarjoillaanko konjakki huoneenlämpöisenä vai kylmänä? Entä säilytys, jääkaapissa vai huoneenlämmössä?


Luulen että huoneen lämpö on hyvä, eihän se olutta ole.
Yksi vinkki lienee tärkeä, kaikki alkoholijuomat tulisi säilyttää pimeässä, eikä viileydestäkään haittaa ole, ehkä vanhanajan kellari olisi ihanne paikka.

Voi voi alko pilaa sitten kaikki juomat kun valot on päällä kaikenaikaa.
Hajoaako tai häviääkö prosentit valossa? Jos noin on, myyvät tehotonta alkoholia. Siis miksi sitä sitten kukaan viitsii juoda.

juuli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

.
Voi Pyhä Sylvi.
Tietysti pakastimessa. Kaappipakastimessa hyllyllä lappeellaan.
Jotta tullee tanniininen , dynaaminen, systlaava maku.
Minä säilytän kylläkin useimmiten vatsassa.

Juuli

Vierailija

Lainaus:

Tarjoillaanko konjakki huoneenlämpöisenä vai kylmänä? Entä säilytys, jääkaapissa vai huoneenlämmössä?

Kyllä!

Vierailija

Uamupäivee

Minooon säilyttännä nii konjakit ko konjaki irvikuvattii (=räntyt) iha vua huoneel lämmösä. kuapi perukoila. uuvvempana ollesan kokeili säilytte niitä jiäkuapisa ja nautiskela kylymänä vain eihä se sillee toimik. iäm myötoon oppinna notta. huoneelämpösenä ja lämmitetystä aromilasista ni vot. ja sennii josko viä muistaa notta. konjakit alakaat vasta vsop luokasta. kaik sitä nuoremmat ouvat vua tynnöri huuhev vessii. ja eikä sittä mittää peltikorkillissii tahikko muovissii pulloja. niissei aromit säilyk.

Tämmöset neuvvot mie antasi vain jokkaineha se kulukoo omat polokusa kuitennii. ja oham miula vara ollak viärässäi

Vain nyt pittää lopettoo tästä aiheesta kirjuttelu ko muute alakaa suu nappasemmaa ko kivtaskula (ihav vua vanahasta muistista)

T.suapisti

Vierailija

Lainaus:

Tarjoillaanko konjakki huoneenlämpöisenä vai kylmänä? Entä säilytys, jääkaapissa vai huoneenlämmössä?


Konjakki ja brandy nautitaan huoneenlämpöisenä. KOnjakkipullot säilytetään baarikaapissa, ei missään tapauksessa jääkaapissa. Meillä on jääkaapissa vain ruokaa.

Vierailija

Lainaus:

Käsittääkseni useimmat maakellarit ovat hiukan liian kylmiä viineille. Viinien oikea säilytyslämpötila on noin 10 astetta, ja tarjoilulämpötila valkoviineille 10-15, punaviineille noin 18 astetta.

Viinoja eli konjakkia, viskiä, kirkkaita voi säilyttää vaikka pakastimessa: näinhän usein tehdään esim. rapunapseille. Mutta kuten joku jo ehti todeta, maakellarikin on hyvä paikka viinoille.


ja höpönhöpö kanssa! Pakastimeen laitetaan snapsit vain jäähtymään. Pirkään ei pakastimessa voi säilyttää edes, sisältö jäätyy ja pullo halkeaa. Aika idioottimainen vastaus tuossa yllä.... mutta fiksu ihminen huomaa kyllä, ei tee niinkuin "neuvotaan".
Väkevät alkoholit säilyvät aika pitkään johtuen prosenttipitoisuuksista. Korkki täytyy olla tietysti hyvin suljettu.

Vierailija
juuli

.
Voi Pyhä Sylvi.
Tietysti pakastimessa. Kaappipakastimessa hyllyllä lappeellaan.
Jotta tullee tanniininen , dynaaminen, systlaava maku.
Minä säilytän kylläkin useimmiten vatsassa.

Juuli


Ja sen huomaa!!!!Ellei nyt sitten ole ihan legendaa....

Vierailija

Ikävää että Suomessa on niin paljon juoppoja. Ja vielä haukkuvat joitain muiden maiden kansalaisia asiasta.
En ota kantaa alkoholin tehokäyttöön.... en tiedä siitä mitään. Mutta näyttää että ainakin sinulla on kova tarve humaltua.

Eli ku mää en käytä ni ei saa muutkaan.
Löysää hieman pipoas ja lopeta se mää mää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat