Vierailija

Minkälaisia aprilliuutisia olet huomannut tänää lehdestäsi?

Karjalainen uutisoi että Joensuussa purkutuomiouhan alla oleva hotelli korjataan ja siihen
tulee myös Beatles- museo. Asiasta kiinnostuneet ovat saaneet tutustua hankkeen
piirustuksiin tänää ko. hotellissa:)

t.metsänpoika

Kommentit (5)

Kesksuomalainen on ajan hermolla ruokakeskustelussa. Se uutisoi, että kaupungin kouluissa aletaan tarjoilla oppilaille läskisoosia.
Osalainaus:

Uudistuksen päämääränä on paitsi totuttaa lapset terveellisempään ruokaan myös silkka säästö. Uudet ehdotukset palauttavat joitakin klassikoita listoille, muun muassa läskisoosin.

– Sitä nimeä en millään haluaisi käyttää, koska se on leimaava. Emmehän puhu enää mustalaisistakaan, sanoo konsultti, gastropedagogi Erik Laatukainen.

Eikö kyse ole kuitenkin voissa paistetusta siankylkikastikkeesta?

– Kyllä, mutta nimeksi tulee Atkins-pata, koska se kertoo paremmin ruokalajin ravitsemusopillisesta ideasta, Laatukainen vastaa.

Atkins-pataa on tarkoitus tarjota joka viikko. Säästöä syntyy siitä, että läskisoosia voi pakastaa useaan kertaan, eikä sitä tarvitse lämmittää niin kuumaksi kuin muita ruokia.

– Ravitsemusopillisesti haalea ruoka on myös terveellisempää, sillä sen glykeeminen indeksi pysyy korkeampana ja itsetyydyttyneet rasvahapot pehmeinä, toteaa palkitussa gastropedagogisessa instituutissa työskentelevä Laatukainen.

Toinenkin juttu oli aprillipilaa. Sen mukaan miesurheilijat (olisiko ollut koripallojoukkue vai mikä) alkavat käyttää naiskatsojien silmää miellyttäviä avoimia shortseja (= lyhyttä hametta ilman alushousuja!)

Ksml pyysi aiemmin lukijoilta hyviä vinkkejä aprillipiloiksi. Ilmeisesti eivät malttaneet olla käyttämättä pariakin aihetta.

Sanomalehti Pohjalaisen aprillipila.
Vaasan torilla puolueiden edustajat ostavat kansalaisten ääniä. Äänioikeutettu voi parhaimmillaan saada jopa 100€ äänestyslupauksestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Länsi-Savo kertoi pitkittyneen Mannerheim-elokuvaprojektin alkavan Mikkelissä kuvattavilla taistelukohtauksilla. Lehden mukaan avustajia haettiin perjantaina Kirkkopuistossa.

Loviisan Sanomat 1.4.2011
UUTISET
Loviisalaismieliset ottivat yllättäen haltuunsa Lapinjärven kunnantalon
Loviisa pakkofuusioi Lapinjärven

Katkelma artikkelista:
”Pakkoliitospäätös hyvitys Loviisalle

Sisäasiainministeri Kari Häkämies antoi torstaina Loviisalle luvan ottaa haltuunsa Lapinjärven kunnan toiminnot. Hän piti ratkaisua valitettavana poikkeustapauksena, johon oli pakko turvautua Loviisan kaupungin nopeasti heikentyneen taloustilanteen vuoksi. Hänen mukaansa pakkoliitos on harvinainen, mutta ei ainutlaatuinen. Vastaava kuntakaappaus tapahtui, kun osa Sipoosta liitettiin Helsinkiin.
Loviisan ja Lapinjärven pakkoliitoksesta sovittiin hallituksen iltakoulussa sen jälkeen, kun hallitus oli päättänyt hylätä Fortumin lupahakemuksen Loviisa 3:sta.
-Hallitus oli yksimielinen, että menetys piti hyvittää jotenkin Loviisalle. Kun Loviisa ei saanut ydinfissiota, esitimme sen korvikkeeksi kuntafuusiota Lapinjärven kanssa, Hakamies kertoi."

http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=4819

Julkaistu 1.4.2011 Aamulehdessä.

Tässäkö ratkaisu koirankakkasotaan: Kahdesti syötävä ruoka

"...Deli-Poop tuotemerkillä kaupattava valmisruoka perustuu niin sanottuun monivaiheiseen dual-koostumukseen, mikä mahdollistaa ravinnon tuplakäytön.

Käytännössä koira syö ruokansa kahteen kertaan. Ensimmäinen vaihe ei juurikaan eroa perinteisestä ruokinnasta.

Normaalin lenkityksen yhteydessä koira yleensä ulostaa yhden tai kaksi kertaa.

Ulostepapanat ovat täyttä ravintoa, ja ne annetaan koiralle sen seuraavalla ruokintakerralla. Dual-koostumuksen ansiosta papanoissa on yhtä paljon ravintoaineita ja kuituja kuin normaalissa kuivaruuassa."

LÄHDE: Aamulehti 1.4.2011. Tässäkö ratkaisu koirankakkasotaan: Kahdesti syötävä ruoka.
Teksti: Juha Sihto. Kuvat: Kimmo Penttinen.

Lue uutinen kokonaisuudessaan täältä: http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194672943081/artikkeli/tas...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat