Vierailija

Kertokaa te,jotka kasvatatte tätä marjaa,että mitä ihmettä siitä oikein voi valmistaa.
Olen niitä syönyt sellaisenaan kyllästymiseen asti.
Niitä on paljon ja lisää tulee koko ajan.

Kommentit (8)

Niitä tuleekin tänä vuonna paljon..tein niistä piirakkaa ja laitoin mehumaijaan niitä toisten marjojen joukkoon...tulee hyvää sekamehua..
Niitä riittääkin pitkälle syksyyn, paljon vielä raakileitakin, juuri kävin niitä poimimassa.
Sosettakin niistä voi tehdä ja pakastaa ne pieniin rasioihin, hyvää aamupuuron pällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minäkin syön sitä sellaisenaan,lisäten puuroon,tai viiliin tms..
Yhdistelemällä sitä eri marjoihin saa hyvää mehua ja hilloa.

Lainaus:

Onko boysenmarja ja karhunvatukka sama asia vai kummasta tässä nyt puhutaan?

Ei ole sama marja. Minä pakastan karhunvatukoita kokonaisena ja syödään kuin tuoreita marjoja, ehkä vähän hunajaa päälle talvella.

Tellervo

Onko kellään hyvää mustanvatun hillon teko ohjetta? Netistä ei löydy!
Sivun pitäjä sais lähettää mun sähköpostiin, kun tänne ei sitä voi laittaa!

Vierailija

Tänään keitin karhunvatukoista ja mustaherukoista hilloa ihan vain hillosokeripaketin ohjeen mukaan, mutta sokeria käytin vähemmän. Hillosta pyrkii vähemmällä sokerilla tulemaan löysempää. Sillä ei niin väliä, koska käytän sitä aamupuuroon muitten pakastemarjojen kanssa. Pakastan hillonkin kylmiön puutteessa. 

Aiemmin tein karhunvatukoista hilloa viime vuoden marja-aronioiden (kas, löytyivät pakastimen pohjalta!) kanssa samalla näppituntuma tyylillä.

Karhunvatukka antaa lempeyttä happamaan hilloon, jos käyttää aronioita tai herukoita ohessa.

Vierailija

Yleisesti marjoja ja hedelmiä käytän sopivina sekoituksina kiisseleihin ja hyytelökakkuihin. Kakkupohjat ovat helppotekoisia ja päälle liivatteella hyytelöityjä marjaseoksia. Onnistuu aina, ja kermavaahtoa lisänä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat