Suosikkisienesi ja miten sitä käytät

Vierailija

Olen ahkera sienestäjä ja siksi utelen teiltä, arvoisat sienten ystävät, näitä makuasioita.
Sain tänään rouskuja, suloisia, pieniä karvalaukkuja sekä haaparouskuja.
Liotan niitä ja keitän noin 10 minuuttia. Huuhtelen kauan ja laitan pakastimeen ilman suolaa.
Mietin, että ehkä juuri rouskut ovat suosikkejani. Kantarelleista pidän, herkkutateistakin valkosipulin kanssa paistettuna, mutta haperoista suuni ei tykkää.
Mustatorvisienet maistuvat, samoin orakkaat ja lampaankäävät. Niitä ei tänä kesänä ole juuri ollut.
Minulla on räväkkä maitoallergia, joten en käytä sieniruokiin mitään maitoperäistä.
Tästäkin asiasta toivon vinkkejänne.
Yst. mustikkasuu

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat