Seuraa 

Vaihdoin taas nopeampaan yhteyteen ,Soneralta tuli tarjous, yhtään ei nopeutunut,samalla lailla kestää kauan ennenkuin sivut avautuu jos avautuu. Suurin ongelma on kieltämättä tämä Suomessa toimii vain langalliset yhteydet tyydyttävästi.Yleensä yöllä olen hoitanut laskujen maksamisen Kangasniemen mökillä siellä ei tahdo edes päästä nettiin mokkulalla eli tikulla vai miksi hiivatiksi tälläistä voisi nimittää.kun maaseudulta kerätään kiihtyvällä tahdilla lankaverkkoja pitää langattomien tehoa sekä kapasiteettia kasvattaa ainakin 50%, nyt nämä ei pelaa muualla kuin 450 verkossa, se on kallis joten satsauksia vaaditaan operaattoreilta vielä paljon , nyt on jääty nukkumaan ruususen unta jos joku rakentaisi verkon sitten vain vuokrattaisi, hyi mitä ajattelua jo on tasavallan päättäjien pantava vauhtia asioitten parantamiseksi,Mikkelin läänin maaherran pitää saada asioihin vauhtia, muuten tuo tavallinen kirje tulee takaisin, sekös hyvittaa kun muka netti on nopeampi, mutta jaksaako sitä monta tuntia avata ja kelata kun sivut ei avaudu millään, tälläinen ihana kesä menee ohi ja jää marjat metsään ja kalat järveen, sanoisin netti jää kyllä Helsinkiin ja Posti hoitaa kirjeellä pankkiasiat.

Kommentit (1)

Vaikka hankkisit "Full rate"-liittymän niin se ei takaa, että nopeutesi paranisi nykyisestä. Jos käytät mokkulaa alueella jossa vain hitaampi verkko niin maksat turhasta. Operaattoreiden sivuilta löytyy kartat joista näet minkälainen maksiminopeus aluellasi on mahdollista.

Itsekin halusin nopeuttaa yhteyttä huvilala mutta kun katsoin kartasta maksiminopeuden niin pakko oli tyytyä pitämään se vanha ja hidas yhteys. Onneksi kotona on nopeampi yhteys :)

450-verkkoon tehty maaseudun nettiverkko on tosiaan kallis. laitteisto maksaa tonnin verran ja kuukausimaksu näytti olevan noin 40 euroa. Nopeus ei kuitenkaan ole juuri minkäänlainen. Onneksi puhelinoperaattoreilla on tähän ratkaisu. Hanki kännykkäliittymä ja siihen lisäksi mokkula. Maksat 10-20 euroa kuukaudessa ja saat mokkulan kaupanpäälle kun teet määräaikaisen sopimuksen. Yhteys pelaa tämän jälkeen. Itselläni on erikseen mokkula mutta sen sopimus päättyy parin kuukauden kuluttua. Lopetan sen ja otan nykyiseen puhelinliittymään mokkulan kaveriksi. Saan hyvät yhteydet ja säästän vielä 15 euroa kuukaudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat