Vierailija

Olen ottanut yksityisiin ihmisiin yhteyttä ja mainostanut asiaani lentolehtisillä. Nyt otan myös tämän kautta yhteyttä ja toivon viestini saavuttavan monia ja kulkevan eteenpäin teidän kaikkien kautta.

Nimeni on Sarina Pedersen, iältäni olen 20 vuotias. Nuoresta iästäni huolimatta olen joutunut jo vuosia taistelemaan tuulimyllyä vastaan. Tämän tuulimyllyn nimi on suomalainen oikeusjärjestelmä. Olen joutunut kohtaamaan suomalaisen oikeusjärjestelmän todellisen tilan: tässä maassa virkamiesten tekemiä väärinkäytöksiä peitellään mitä mielikuvituksellisin keinoin, joista on laillisuus kaukana. Olen joutunut toteamaan, ettei Suomi ole sellainen oikeusvaltio, mitä koulunpenkillä opetetaan. Jos kyseessä on virkamies, olet tuomittu häviämään etkä saa asiaasi ikinä käsitellyksi. Sen sijaan oikeutta hakevasta kansalaisesta leivotaan väkisin ”syyllinen” lain vastaisesti eikä virkamiesten toimia tutkita.
Omassa tapauksessani mm. tuomarina ovat toimineet esteelliset tuomarit, avustajiani painostettiin, oikeudenistuntoja estettiin asiassani, todisteiden ja todistajien kuuleminen estettiin ja minulta poistettiin oikeusavustaja ollessani alaikäinen. Ja kaiken tämän on poliisi jättänyt tutkimatta järjestelmällisesti, vaikka tuomarit ovat kirjallisesti myöntäneet olevansa esteellisiä.

Lopputuloksena olen saanut jättimäiset velat kannettavakseni 16- vuotiaana.

Pyydän kaikkia keskustelijoita käymään tekemilläni Internet- sivuilla osoitteessa: www.oikeusmurha.com
Siellä olen kertonut oman tositarinani. Olen esitellyt kaikki tapaukseeni liittyvät henkilöt ja tapaukseni rumat yksityiskohdat.

Sivustollani on myös tapaukseni lyhyesti esittelevä video ja linkki adressiin, josta voi käydä allekirjoittamassa adressin minun ja perheeni puolesta.

Toivon myös mahdollisimman monen kertovan muille sivustostani ja levittävän sitä eteenpäin. Vain julkisuus voi auttaa minua ja muita kaltaisiani taistelemaan oikeusmurhan korjaamiseksi sekä estämään niiden tapahtumista muille tulevaisuudessa.

Tämä on todellisuutta. Oletteko valmiit kohtaamaan sen?

Sarina Pedersen

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat