Leipäkone heräsi henkiin

Vierailija

Kaivoin leipäkoneen esille. Tein käsituntumalla, mitään mittailematta leivän, johon laitoin jauhamiani täysjyvävehnäjauhoja, vehnäjauhoja, leipämaltaita, hiukan siirappia, suolaa ja kuivahiivaa tietysti. Se mikä mielestäni teki leivästä tosi maistuvaa, oli sokeriton tyrninektari, jota lorautin ehkä neljänneksen nestemäärästä. Väristäkin tuli herkullisen tummanruskea.

Taidankin talvipäivien iloksi ruveta käyttämään leipäkonetta, jolla voi säveltää melkein mitä vain vaivattomasti. Kahdelle hengelle leipä riittää mukavasti niin kauan kuin se on tuoretta.

Vieläkö on muita leipäkoneenkäyttäjiä?
Vanha elli

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat