Vierailija

http://www.hs.fi/kotimaa/Tutkimus+Joulu%C3%A4hky+voi+lyhent%C3%A4%C3%A4+...

Päivittäiset tottumukset vaikuttavat siihen, miten pitkään elämme, havaitsi puolestaan Cambridgen yliopiston biostatistiikan professori David Spegelhalter.

Hän etsi tapaa hahmottaa arkisten valintojen merkitystä. Jos polttaa esimerkiksi 20 savuketta päivässä (viisi tuntia lyhyempi elämä), se vaikuttaa samoin kuin jos kuluttaisi vuorokauteen elämästään 29 eikä 24 tuntia.

Lopputuloksena syntyi toteamus: huonot valinnat voivat lyhentää elämää tunteja. Esimerkiksi kaksi savuketta päivässä, viiden kilon ylipaino, päivän toinen tai kolmas alkoholiannos, kaksi tuntia television tuijotusta tai hampurilaisen syöminen lyhentävät sitä puoli tuntia.

Kommentit (11)

Tylsää tietoa, eletään taitojemme mukaan, joku välittää terveydestään, pitää huolta liikunnasta ja oikeasta ravinnosta, antiviisaalla ei noi asiat paljon elämässä paina.
Mennä porskutetaan jokainen rahkeittensa mukaan.Niin on hyvä.

Jouluähky lähtee uuden vuoden jälkeen kun rykäsee oikein kunnon tortun pyttyyn sellaisen , että morkoonit soi vielä alakerran mummolassakin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Jouluähky lähtee uuden vuoden jälkeen kun rykäsee oikein kunnon tortun pyttyyn sellaisen , että morkoonit soi vielä alakerran mummolassakin!

HYVÄ VASTAUS! Kuka jaksaa aina tuijottaa kalorimittareita tai syynätä mitään muutakaan. Elämä on elämä jokaisella, eletään se kukin omalla tavallaan!

Joulu on kerran vuodessa,ei haitta jos herkuttelet vähän enemmän.Eikä silloinkaan tarvitse itseään ähkyksi syödä

Lainaus:

Joulu on kerran vuodessa,ei haitta jos herkuttelet vähän enemmän.
Eikä silloinkaan tarvitse itseään ähkyksi syödä

Niinpä, jokaisella pitää olla oma ajatus kuinka syö ja elää yleensäkin.

Ymmärrän kyllä senkin, että joku aivan hyvässä tarkoituksessa pyrkii levittämään hyödyllistä tietoa,
tai rohkaisemaan muitakin terveelliseen elämäntapaan. Ei se läheskään aina ole pomottamista.

Lainaus:

Miksi haluatte elää?

Ainakin minä uteliaisuuttani, jos ei muuten. Ja onhan täällä maailmassa paljon kiinnostavaa ja nautittavaa. En hetkeäkään antaisi pois, ja viimeiseen asti aion riippua elämässä kynsin hampain kiinni. Olivatpa ne sitten vaikka tekohampaat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat