Vierailija

onko enää turvallisia ? Onko enää turvallista lähettää omaa pienokaistaa kyseiseen kouluun ? Onko opettajista pitämään huoli omista oppilaistaan ? Ei ainakaan nyt ! Koulusta ja koulun pihalta varastetaan, välitunnit yhtä kiusan tekoa. Opettajat ei kykene, halua tai ei uskalla puuttua asiaan. Epäilen, etteivät uskalla. Miten tämmönen koulu on edes olemassa. Rehtorit tai vastaavat mainostavat omaa erinomaisuuttaan. Siinäpä pähkinä purtavaksi molemmin puolin.

Kommentit (5)

Mitä tarkoitat? Onko sinulla lapsia koulussa ja missä päin Suomea? Minun lapsenlapseni ovat koulussa täällä pikkukaupungissa ja täällä on turvallista. Ehkä jossain Helsingissä päin on erilasita.

omat kokemukseni oppilaan näkökulmasta täsmää kirjoitukseesi. Ala-asteella vain joittenkin oppilaitten kiusaamisen puututtiin. Joittenkin oppilaitten kiusaamiseen ei puututtu ollenkaan, vaikka opettaja siitä tiesikin. Ylä-asteella taas koulua vandalisoivia oppilaita ei saada kuriin vaikka he kiusaavat ja rikkovat koulun sääntöjä jatkuvasti. Toisin oli rehtori roivaisen aikoihin.

Miksi viesti on kaivettu esiin? Aloituksesta on kohta 1½ vuotta. Siinä ajassa vanhemmat ja koulun henkilökunta ovat varmasti keksineet keinon oppilasturvallisuuden parantamiseksi.
Mielestäni on arveluttavaa kirjoittaa tällainen ilmiantoviesti valtakunnallisesti leviävän lehden foorumiin. Eikö asioihin pidä vaikuuttaa paikan päällä. Täältä käsin ja yksipuolisilla tiedoilla emme voi lastasi pelastaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat