Vierailija

Hiilihydraatit nostavat insuliinitasoja, mikä ilmiö pitkässä juoksussa lisää diabetesriskiä. Insuliini vaurioittaa muun muassa kaiken muun pahan lisäksi verisuonia. Tästä huolimatta Suomen diabetesliitto ajaa hoitolinjaa, joka on järjenvastainen. Suositus on, että lisää leipää ja hiilareita, ja sitten lisää insuliinia. Se on kuoleman kierre. Ainoa järkevä tapa hoitaa diabetesta on rajoittaa hiilihydraattien saantia ja löytää tasapaino ruokavalion avulla.

Insuliinin ohella triglyseridejä pidetään keskeisinä syinä sydäntautiin ja äkkikuolemiin. Triglyseridien vaarat on tiedetty vuosikymmeniä, mutta niistä on vaiettu. Pääasiassa siksi, ettei tuohon ongelmaan ole kehitetty patentoitavaa lääkettä. Toinen syy on, että ainoa keino laskea triglyseridejä on vähähiilihydraattinen dieetti. Sen asian myöntäminen kaataisi koko kolesterolimyytin, joka on valtarakennelman virallinen uskonto rahan lisäksi./ lainaus lääkäri A.H.

Sivut

Kommentit (53)

Sorry but it is in Englis and i am not sure if i understand it?
Edellä näyte kielitaidostani joka ei ole edes auttava joten sanoma jää pakostikin ymmärrystä vaille!
Jos vaikka suomentaisit tai kääntäisit Ruotsiksi niin ymmärtäisin paremmin sanomasi!
"2-tyypin diabeetikko"

Kyllähän noita hiilareita vähentäisi niin mielellään, mutta en sitten ole keksinyt muuta järkevää ruokaa,kuin pihvit ja rahka! Tuo rahka ei ainakaan sellaisenaan maistu hyvältä ja jos sitten lisäät siihen makua niin heti saat niitä tappavia hiilareita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuolle aloittajalle tiedoksi, että triglyseriidejä nostaa mm. kova eläinrasva.
Ja kun puhut insuliinihoidosta vs diabetes, tarkoitat varmaankin 2-tyyppiä. Toivottavasti. Koska oppi-isäsi, jonka tekstistä lainauksesi on, väittää jopa 1-tyypin olevan hoidettavissa ilman insuliinia. Ihmettelenpä, että lääkärioikeudet ovat vielä tallella.
Olisi mielenkiintyoista tietää, tiedätkö sinä, aloittaja, mikä insuliinin tehtävä elimistössä on? Tiedätkö edes sitä, että koholla oleva verensokeri on eräänlainen solumyrkky? Selvitä ensin itsellesi diabeteksen perusteet ja lisäsairausriskit, lähde sitten vasta lainailemaan messiaasi vaarallisia tekstejä. Vai - onko niin ettei omia ajatuksia ola lainkaan.
Tuokin on mielenkiintoinen vääristely, että insuliini aiheuttaisi infarkteja tms. Hoitamaton sokeritauti on suurin yklsittäinen sepelvaltimotautiriski, kohonneiden kolesterolien ohella.

Lainaus:

... Selvitä ensin itsellesi diabeteksen perusteet ja lisäsairausriskit, lähde sitten vasta lainailemaan messiaasi vaarallisia tekstejä...

.

Täytyypä todeta, että aika tietämätöntä kirjoittelua ja täyttä potaskaa...

Meneppä nyt ensteks katsomaan tuolta ylen areenasta se FST5 esitetty video, niin opit sinäkin jotain tästä diabeteshoidosta!

Eihän veren triglyseriidi -tasolla ole mitään merkitystä mihinkään ja enemmän sitä nostaa "sokerin" syönti.

Insuliini on myrkkyä ihmisen keholle. Insuliinin tehtävä on muuttaa syöty sokeri rasvaksi, jonka jälkeen vasta elimistömme voi käyttä sen hyödyksi eli insuliini on ns. varastointihormooni. Eihän isuliinia juurikaan tarvittaisi, jos ei syödä tuota pahista eli sokeria tai liikaa proteiinia.

anonyymille/ 26.05. klo 08:57

Kuuleppas em. anonyymi, jos olet terveydenhoidon "ammattilainen" tai jokin ravintoguru, niin olet tainut opiskeluaikana pelata vain pasianssia siellä takapulpetissa, niin ovat tietosi hukassa. Ja vaikka olisitkin kouluttautunut suomessa, niin kuinka kehtaat esittää näillä sivuilla "tietojasi", jotka nykytietämys kumoaa mennen tullen. Etkö todellakaan seraa maailman menoa näissä diabetesasioissa? esim. tutkimuksia Ruotsin huippulta!

Tosiaan, katso tuo ed. kirjoittajan mainitsema video, ennen kuin munaat itsesi ihan kokonaan!

http://areena.yle.fi/video/1305831345444

huh huh!

Joo, ei tuo ravintotieteilijä ollut tietoinen ihmisen fysiologiasta...

Vähähiilihydraattinen -ruokavalio on ainoa, joka laskee nimenomaan triglyseridejä ja samalla nostaa HDL -kolesterolia.

Eläinrasvat ovat turvalista, hyvää ja terveellistä ravintoa diabetikolle.

Wähän aiheen wierestä, sallittakoon...?

Terveyspuolen henkilöt (professorit) puhuvat tutkitusta tiedosta, ja kansa uskoo. Sillä eiväthän tuon tason ihmiset voi valehdella, meille tavallisille pulliaisille. Todellisuudessa kysymys ei ole mistään tieteestä, vaan maassamme noudatetaan täydellisesti ohjeita, jotka tulevat Yhdysvaltojen järjestöistä kuten AHA ja ADA. Niiden etäpäätteitä Suomessa ovat Sydänliitto ja eritoten Diabetesliitto, ja niiden ohjeet Suomen kansalle ovat suoria kopioita amerikkalaisten omista säännöistä.

Pitkään on mainostettu vuonna 2012 voimaan astuvia yhteispohjoismaisia ruokasuosituksia. Turha niitä on odottaa, sillä ne on jo painettu Yhdysvalloissa.

Diabetesliitto ja terveydenhoito!

On täysin nähtävissä, että nykyinen terveydenhoitojärjestelmä ajaa meidät hyvin pian täydelliseen umpikujaan. Pääasialliset syylliset ovat omaa etuaan ajavat ylilääkärit, täydellisen pätemätön terveydenhoidon suunnittelu ja johto (THL ja KELA), lääketehtaiden valtaamat potilasyhdistykset (Sydänliitto ja Diabetesliitto), poliitikkoja unohtamatta.

Nyt, kun hallitus keskustelee säästöistä, tulisi THL lakkauttaa ja niiden varat pitäisi siirtää yliopistoille, jotta edes jonkin asteinen vapaa tutkimus olisi mahdollista. THL:n johto tulee todella kalliiksi tälle maalle, mutta hehän ovatkin päättäjien kavereita.

Näin Suomessa!?

On täysin käsittämätöntä, että statiinia määrätään diabetespotilaille, pelkästään kohonneiden sokeriarvojen perusteella, vaikka kolesteroliarvot olisivat hyväksytyllä tasolla. Suomessa Sydänliitto ja Diabetesliitto ovat täysin vastuussa tästä käytännöstä.

Voi voi.
Katsokaas kun statiinit ovat välttämättömiä siinä vaiheessa kun verensokerit ovat koholla. Tuolloin elimistössä on jo vuosien ajan kehittynyt valtimotauti ja tehokas sokereiden ja rasvatasapainon hoito ovat edellytys lisäsairauksien ehkäisemiseksi. Samoin kuin verenpaineen hoito. Munuaiset, silmät ja jalat kun ovat ihmiselle melkoisen mukavat apuvälineet toimiessaan!
Tottakai, ensiarvoisen tärkeää on ihmisen oma elämäntaparemontti. harmi vain, että ihmiset yleensä viis veisaavat ohjeista tai suosituksista. Niissä kun ei edelleenkään käsketä syödä hampurilaisia, pizzoja, sokeroituja virvoitusjuomia, valkoisia pullamössöjä, perunalastuja, shipsejä, teollisia epämääräisiä valmisruokia, suola-lisäainepommeja, eli rasvaisia makkaroita

Vai Ruotsin huipulta. Justiinsa. Mistähän se johtuu, kun Ruotsista tänne muuttaneet diabeetikot ovat ihmeissään siitä, miten hyvin diabeetikoita täällä hoidetaan, mitä etuja he saavat ja miten kokonaisvaltaista ja ammattitaoista seuranta on.

Toinen asia. Joku ehdotti THL:n lakkauttamista. Kysynpähän vain, mikä meteli nousisi siitä, jos ei esim. rokotesuojausta pidettäisi ajantasaisena. Mikä muu taho hoitaisi kansallisen ja kansainvälisen tartuntatautien tilanneseurannan ja reagoisi nopeasti vain ja ainoastaan kansalaisten turvallisuuden vuoksi. Ja nyt siellä joku muistuttaa pandemiarokotteen ja narkolepsian mahdollisista yhteyksistä. Kyllä. Mutta käännetään toisin päin. THL ja Suomi eivät olisi reagoineetkaan pandemia-uhkaan eikä rokotuksia olisi tarjottu ja jos sitten pandemia olisikin tullut ja tuhansia ihmisiä olisi menehtynyt. Mitähän sitten olisi sanottu? Raivostuttaa tuo ihmisten typeryys. Miten helppoa on lähteä veisaamaan yhteiseen laulukuoroon kunhan aiheena vain on uhmakas kritiikki. Ei, ei ihmisen tarvitse tyytyä kaikkeen mitä "ylempää" sanotaan ainakaan kyseenalaistamatta. Mutta omatkin kannat pitää sitten pystyä perustelemaan. Perusteluksi ei riitä se, että joku muukin on samaa mieltä. Perustelun täytyy perustua tutkittuun tietoon ja faktoihin.

Lainaus:

Voi voi.
Katsokaas kun statiinit ovat välttämättömiä....

... harmi vain, että ihmiset yleensä viis veisaavat ohjeista tai suosituksista. Niissä kun ei edelleenkään käsketä syödä hampurilaisia, pizzoja, sokeroituja virvoitusjuomia, valkoisia pullamössöjä...

Siis täyttä huuhaata jälleen ja taas se alkoi tämä syyllistäminen, että oma vika kun olet sairastunut diabetekseen!

Tätä se meno on suomessa ollut ja tulee olemaan siihen asti, kunnes saadaan tämä vallassa oleva porukka huisin nevadaan.

Lainaus:

Mistähän se johtuu, kun Ruotsista tänne muuttaneet diabeetikot ovat ihmeissään siitä, miten hyvin diabeetikoita täällä hoidetaan....

Kuka tuotakin em. mukamas uskoo?

Paluumuuttajatko tietäisivät mistään yhtikäs mitään. Tämähän on tosi huno vitsi!

Anonyymi 26.05.2011 14:04

Tosiaan, onkohan nämä paluumuttajat olleet jotakin sukua sinulle, kun eivät ole hekään liialla järjellä siunattuja?

Haloo, nyt joku puhuu enemmän kuin pitäisi. Suomessako THL:n rokotesuojaus olisi ajantasalla?

Kyllä tämä rokotusasia/THL oli todella pohjanoteeraus. Ei tarvitse kovin kaus taakse katsoa, jolloin oli tämä sikainfluennssa hässäkkä.

Paluumuuttajat tai ei, diabetesta kauan sairastaneet ovat Ruotsista Suomeen muutettuaan ja vastaanotolleni tultuaan kertoneet juuri tuosta hoidon tasoerosta. Eli ihmetelleet Suomen hyvää diabeteksen hoitoa ym.

Mistähän se tuo syyllistäminen yhdessä tekstissä löytyi? Jos syö tietoisesti väärin, sairastuminen on osittain itseaiheutettua. Tämä on fakta! Mutta - ei pitäisi syyllistää myöskään ravintosuosituksia sairauksista, varsinkin kun sairaudet johtuvat siitä, ettei niitä suosituksia ole noudatettu.

THL todellakin seuraa maailmanlaajuisesti pandemiauhkia. Ei Suomi voi ummistaa silmiään ja uskoa pöljästi että juu, eivät ne taudit tänne tule! Uusin tieto on, että tuhkarokko alkaa nostaa päätään suomessa. Rokotusaikatauluja rukattava, koska tuhkarokko on vaarallinen tauti. Ja piste.

Kun lueskelee näitä tekstejä täällä, en todellakaan enää yhtään ihmettele suomalaisten terveyden tai paremminkin sairauden tilaa. Härskisti heitellään epäasiallisia herjoja ilmeisesti vain siksi, ettei asioita ymmärretä tai ehkä paremminkin ei haluta ymmärtää. Joillakin uhmaikä jää ilmeisesti päälle.
Mutta minun puolestani jokainen saa kikkailla terveydellään miten haluaa. Minä voin hyvin, elän kuten opetan, eikä mikään harhaoppi ole pystynyt vakuuttamaan minua ääridieettien paremmuudesta.

Ja sinulle, joka muistutit sikainfluenssarokotuksista, miettisit hetken sitäkin, että pandemia olisi tullut pelätyn laajuisena ja tappanut tuhansia ihmisiä, jos valtio ja THL eivät olisi tarjonneet suojan mahdollisuutta. Nyt sairastuneiden määrä oli onneksi odotettua pienempi ja rokotesuojan ansiosta tartunnan saaneet saivat vain lieviä oireita.

Omalta osaltani lopetan keskustelun tähän.

Tosiaan Ihmetellä täytyy, kuinka tavalliset maallikot esiintyy täällä tohtoroimassa ja jakamassa täysin väärää ja epäasiallista tietoa. Suomessa on korkeatasoinen terveydenhoito ja tietämys, joten turha väittää muuta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat