Vierailija

Mitä voi tehdä pienille muurahaisille, jotka vaeltelevat jopa näin talvisaikaan sisätiloissa????
Miten tapahtuu ns. täysmyrkytys?

Kommentit (7)

Oletko kokeillut RED-nimistä punaseetri-öljyä, jota saa ostaa pienissä pulloissa. Sitä voi ruiskuttaa eri paikkoihin ruiskupullosta (kukkien kastelussakin käytettävästä), kun laimentaa vedellä. Ei tarvitse käyttää terveydelle haitallisia myrkkyjä.

Lainaus:

Mitä voi tehdä pienille muurahaisille, jotka vaeltelevat jopa näin talvisaikaan sisätiloissa????
Miten tapahtuu ns. täysmyrkytys?


Melko täysi tosin voit tehdä sen itsekkin, ostat sumutetta mikä tepsiin niin lentäviin kuin ryömiviin ötököihin, sumuta kaikki lattialistat ympäriinsä kaikki alakaapit ja rakosett lattian rajasta, mielellään runsan suihkutus ja kaverin luokse pariksi tunniksi, kyllä multa hävisi tuolla tapaa.

Itse käytin tuota merkkiä.

[IMG]http://i.imgur.com/8LAgv4n.jpg[/IMG]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse kokeilin myös sumuteita ,ei tehonnut.Mutta sitten Agri -marketissa neuvottiin .Muistaakseni se oli myös Baygon tuotteita,mutta rakeisena.Laitoin sitä myös keittiöön kaappien alle.On kuin mannaryynit,mutta hivenen vaaleanpunaista.hox varmaan myrkkyä jota ei saa menna elintarvikeisiin, eikä lapsille .Mutta mukrut katosivat.

Mullakin oli viime tammikuusa murkkuja.Joku neuvoi ripottelemaan suolaa esim.tiskipöydälle.Se kyllä tepsi joksikin aikaa.Raidia myös suihkutin välillä.
Vielä niitä ei ole näkynyt....

Meillä ei toimineet mitkään kotikonstit, eikä myöskään Raidin muurahaisiglu, josta kaverit vaan innostuivat kun lopulta sen makuun pääsivät. Vaan Baitionin muurahaisrakeet auttoivat. Sirottelin rakeet illalla muurahaisten kulkuaukkojen läheisyyteen ja aamulla olivat muurahaiset jo poissa. Eivätkä ole takaisin palanneet (muutaman viikon kokemuksella).

Raparperi oli yksi varma keino, mutta mistä tähän aikaan sitä saa. Keväällä joskus kun on muurahaisia sisällä niin olen raparperia pilkkonnu niiden kulkureitille ja on auttannu. tää on vanha konsti.

Kyllä muurahisella on hyvä hajuaisti. Jos jää esim joku limsapullo tai olut pullo pöydälle ,niin kyllä ne heti sen löytää. Tietysti näin kevät talvella .Missähän ne syys talven piileksii, kun niitä ei silloin kuitenkaan näy.
Ostin tarjouksesta uutta pyykinpesuainetta jota en ennen ollut käyttänyt. Laitoin sen siivouskaappiin, niin jopa oli musta jono yöllä kun kävin vessassa sinne komerolle.
Sitten pesin tuulipuvun takin sillä, niin kun takki oli jo kuivunut ja oli eteisessä hengarissa niin takin selkä oli mustanaan muurahaisia . En voi nyt käytää sitä pesuainetta .Vein ulkovarastoon odottamaan kesää jos silloin voisi käyttää . Onneksi oli muurahais sumutetta kotona ,joten iso lauma sai surmansa .Suihkutin sitä sitten väylälle mistä ne näytttivät tulevan ,nyt ei ole näkynyt

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat