Seuraa 

Kommentit (16)

Aika kovat vaatimukset. Olisi kiva tietää olisiko teidän perheenne valmis antamaan jotain vaiko pelkästään ottamaan.

Niin, vaatimuksia tuntuu riittävän:

... Voisit olla henkilö jolla ei ole omia lapsenlapsia tai oma suku kaukana, tai jo eläkkeelle siirtynyt. Jokatapauksessa hoitaisit lasta kuin "omaasi", jaksaisit käydä leikittämässä, ulkoilla, olla mukana eri jutuissa ja voisimme luottaa sinuun.
Asumme pk-seudulla. Meillä on myös kaksi koiraa joten pitäisi olla eläinystävällinen, ei allergikko vielä kaiken muun lisäksi :)

En jaksaisi, olen jo omat lapset ja lapsenlapset hoitanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä ikäinen on täti-ikäinen. Mitä tarkoittaa henkilö jolla ei omia lastenlapsia tai oma suku kaukana TAI JO ELÄKKEELLE SIIRTYNYT. Sekavaa selvitystä.

Pisti silmään myös kohta jossa mainittiin,että omat isovanhemmat huonokuntoisia joten ei heistä ole ollut iloa eikä apua. Onkohan kyseisestä henkilöstä ollut iloa ja apua isovanhemmillen? Ei aina voi olettaa olevansa vain saajapuolella.

Hei, olen mummi ja täti-ihminen!
Innostuin heti tulemaan tyttärellesi mummiksi! Luin sitten tekstisi kokonaan, niin ajattelin etten täytä näitä vaatimuksia millään. Olit ladannut rivienväliin niin paljon kaikkea odotusta. Minusta tuntui, että raadan teillä lapsenlikkana aina kun olette juhlimassa. Joudun mukaan laskettelumäkeen lapsen turvaksi jne... Lähdette espanjaan ja lapsi tulee ootomummille kolmeksi viikoksi. En lähetä hakemustani, sory.

Onpas nyt aloittajalle tullut paljon negatiivista palautetta.
Taitaa nyky-mummot olla tiukasti uraputkissaan, tahi jos eläkkeellä, niin ennemmin satsaa aikansa itseensä.
Ulkomaan matkat sun muut elämykset kiinnostavampia, kuin leikki-ikäiset lapset.
Tai ainakin pitäisi jotain korvausta saada, mikäli "varamummoksi" ryhdytään. -ja papat om samaa maata.
Eihän enää vanhempiakaan kunnioiteta, laitetaan vaan laitoksiin.
Sellaiseksi se on tämä maailma mennyt.

Ehkä aloittaja kuitenkin löytää tarvitsemansa. Onhan pk-seudulla sen verran paljon asukkaita, jotta sinne joku inhimillinen ja pyytetön ihminenkin joukkoon sopii.

Jos ei ole muuta kuin ilkeilyä vääntää, kannattaisi olla kirjoittamatta. -vai mitä?

Asiasi on aito ja tarpeen, varmaan sydämestäsi haluat puuttuvan mummon lapsellesi, mutta toi ilmoitus olisi kannattanu itse ensin ajatuksella lukea ja arvioida minkä mielikuvan se antaa lukijalle. Et varmaankaan tahallisi antanut väärää informaatiota. Mutta minunkin mielestä siinä olis ikäänkuin haettu jotain lastenhoitajaa ja palvelijaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat