Vierailija

Keskikesän kohokohta, juhannus, on jo aivan ovella. Monet pariskunnat viettävät hääpäivää, on kulta- ja hopeahäitä. Ennen oli hyvin tavallista että häät järjestettiin juuri juhannuksena. Itsekin olen ollut juhannusmorsian yli 40 vuotta sitten. Nyt voin vain kaiholla muistella niitä aikoja ja yhteisiä vuosia sen jälkeen. Lapset on lentäneet pesästä ja mies saateltu kirkkomaan multiin aika päiviä sitten.
Minulla on vielä käytössäni vanhanaikainen levysoitin ja useampia Olavi Virran levytyksiä. Kuuntelin juuri yhtä levyä ja Häämuistojen valssin myötä pulpahti vanhat ajat mieleen.
Terveisin juhannusmorsian vuosien takaa

Kommentit (2)

Niin silloin vielä tosiaan yleensä tahdottiin "kunnes kuolema teidät erottaa" Nyt on hääjuhla se pää asia.. Ajat muuttuu, moni asia parempaan, moni myös huonompaan päin..

Aika itsekästä nuo juhannushäät. Pilata siinä samalla monien juhannus, useimmat kun haluaisivat viettää sen omalla tavallaan. Kahden suvun ja lukuisan kaveri- ystäväpiirin omat suunnitelmat menevät puihin kun yksi pariskunta kehtaa omia koko juhannuksen "velvoittamalla" suvun häihin ja lukuisan kaaso- ja bestmanjoukon puurtamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat