Seuraa 

Virallinen epäonnistuminen 1:

Kansalaiset pakotettiin siirtymään digilähetysten katselijoiksi liian nopealla aikataululla ja huonolla suunnittelulla. Alkuaikojen ongelmista on onneksi jo pääsääntöisesti päästy eroon. Yksi tärkeä asia kuitenkin jäi toteuttamatta uudistuksessa. Digiboxit olisi pitänyt varustaa matkapuhelimien kaltaislla SIM-korteilla jolloin olisi voitu siirtyä samalla myös tasa-arvoiseen laskutukseen. Mitä enemmän katsot sen enemmän maksat ja päinvastoin. Jokainen kanava olisi hinnoitellut lähetyksensä itse jolloin olisi saatu myös hintakilpailua. Tekniikka oli jo olemassa mutta suunnittelijat eivät osanneet hyödyntää sitä.

Virallinen epäonnistuminen 2:

Maaseudulta ollaan purkamassa puhelinlinjoja pois ja vastapalveluna tarjotaan langattomia yhteyksiä. Virallinen taho kauppaa nyt 450-verkossa toimivaa nettiyhteyttä. Sen rakentaminen on tullut maksamaan maltaita vaikka siinä käytetään hyväksi vanhoja systeemejä. Jos tämän virallisen nettiyhteyden erehtyy hankkimaan niin siitä joutuu maksamaan suuria summia. Kotiin tai mökille tarvitaan laitteet jotka maksavat noin 1.000 euroa. Siihen päälle tulee vielä kuukausimaksu noin 40 euroa. Kyllä tulee systeemille hintaa. Matkapuhelinoperaattoreilla oli jo käytössä valmiit systeemit ja paljon, paljon halvemmalla. Kuukausimaksu noin 10 euroa ja mokkula kaupan päälle kun tekee määräaikaisen sopimuksen. Tätä olisi pitänyt hyödyntää eikä rakentaa epäonnistunutta ja kallista systeemiä.

Virallinen epäonnistuminen 3:

Kansalaisille suunniteltiin ja toteutettiin kansalaisvarmenne 100 miljoonalla eurolla. Se osoittautui heti täydeksi sudeksi. Kansalaiset eivät sitä hankkineet koska lähes jokaisella oli jo pankkien varmentamis systeemi käytössään. Valtion vain piti saada oma virallinen systeemi. Sille ei kelvannut jo olemassa ollut.

Kauhulla odotan mitä muuta älytöntä virallista systeemiä valtion koneistossa valmistellaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat