Seuraa 

Haluaisin helppohoitoisen palstan, mutta en tiedä kateviljelystä mitään.
Palstalle on nyt ilmestynyt hieman etanoita, mökillä ja ilman. Olen kerännyt niitä etikkapurkkiin. (onko parempia ehdotuksia)
Minulla on monta marjapensastakin. Kiitollisena kaikenlaisista puutarhavinkeistä.

Kommentit (2)

Leena Luoto on tämän lehden puutarha-asiantuntija
ja Koti & Piha-osiostakin saattaa löytyä tarvitsemaasi tietoa.

Lähetä kysymys Koti & piha

Leena Luoto
Biologi, FM, yrittäjä
Omistamani yritys Flowerpecker tarjoaa puutarha- ja logistiikka-alan kehittämis- ja koulutuspalveluita sekä puutarha-alan neuvontaa. Teen myös erilaisia kasvisten käsittelyyn ja varastointiin liittyviä projekteja ja selvityksiä sekä toimin puutarhalogistiikan opettajana Hämeen Ammattikorkeakoulussa. Puutarhanhoito ja luontomatkailu on sekä harrastus että työ.

Vaan miepä tiijän vähäsen...
Onko siulla olkia vai laitakko heiniä? miepä teen sillai niin, että kylvän siemenet ja kun ovat taimella -harvennan. Sitten vaan ruohonippusia penkin päälle niin että taimet sojottavat omana rivinään ( mutta juuret ja kukkivat osat pois). Yhtenä kesänä miulla oli penkkien päällä olkia. Sitten päälle ripsuttelin vähän tuhkaa etanoitten jo hidasta vauhtia jarruttelemaan. Mutta varmin etana-ansa oli kuitenkin pilsnerilautanen. Ne olivat " juoppohulluja". Illalla pilsnerilautanen n. 2 cm matalammalle maanpinnasta ja aamulla poimit sitten lipittelijät lautaselta. Terva on poikaa myös. Tervapurkkiin pensseli ja kiertämään penkin ympäri niin että pensselistä valuu terva noronaan maahan. Ei tullut etanat yli koko kesänä. Eikä ne etanat tykänneet nokkosuutteestakaan. yhden dl suhde kymmeneen vesidl laimennus ja kastelukannulla kasveille. Kyllä kesä on kiva kun ei tartte rikkaruohojen perässä touhuta.Kateviljely on kivaa :o)

Isoäidin lannoitusopas :
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:o-QiW4Oo4xYJ:www.isoaidinkasvi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat