Vierailija

Onko kukaan teistä menossa Ultrapäiville Kuortaneen Urheiluopistolle heinäkuussa?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

http://www.ultra-lehti.com/ultrapvt/ultrapvt.html
tässä Ultrapäivien 2011 ohjelmaa

Olen ollut siellä joskus, mutta matka tuntuu nyt liian pitkältä.
Sinulle keskustelun aloittaja sanoisin, että näillä palstoilla ei
mielestäni kannata keskustella rajatieto-aiheesta, kun suurin osa
keskustelijoista ei ilmeisesti oikeasti tiedä mitään koko asiasta.

Itseäni kovasti kiinnostavat nämä jutut ja henkimaailma
yleensäkin, koska olemme kahden maailman kansalaisia, ja
meitä ympäröivä näkymätön maailma on yhtä todellinen kuin
tämä näkyväkin, jossa nyt fyysisesti elämme.

Meedioita ja spiritismiä.... vaarallista puuhastelua...
kristitylle sopimatonta, kertoo Raamattu.

Varokaa demonihenkiä.

Mielenkiintoista,, keskusteltais vaan, Tottakai on näkymätön maailma , olisi "hauska" kuulla, tai siis lukea enempi..

Raamattu kieltää vakavasti kääntymästä tietäjähenkien puoleen.
Siellä sanotaan että jos joku kaipaa tietoa, kysyköön Jumalalta.
Jumala voi neuvoa sinua. Kaikki ihmiset on vastuussa elämästään Jumalalle kuoltuaan.

Tv:ssä on kamaliakin juttuja ihmisistä, jotka oli käyneet rajan toisella puolella, mutta saivat tulla vielä kertomaan/varoittamaan ihmisiä.

Katso joitakin TV7 ohjelmia arkistosta, kuolleista heränneistä. Niitä on ainakin ohjelmassa: Yliluonnollista.

Lue jos löydät jostakin NÄKY kirja. kirj. Jokinen William.
Siinä on rajatietoa jos pää kestää lukea rajantakaa.....

Ei liene pahasta keskustella onko jollakulla kokemuksia ns. yliluonnollisista asioista tai ihmeistä. Ne ovat voineet tulla eteen yllättäen ilman, että henkilö niitä on osannut edes odottaa tai erityisemmin hakeutunut niitä kokemaan. Kiinnostaisi kuulla, jos joku on saanut kokea tälläisen elämyksen.

Lainaus:

http://www.ultra-lehti.com/ultrapvt/ultrapvt.html
tässä Ultrapäivien 2011 ohjelmaa

Olen ollut siellä joskus, mutta matka tuntuu nyt liian pitkältä.
Sinulle keskustelun aloittaja sanoisin, että näillä palstoilla ei
mielestäni kannata keskustella rajatieto-aiheesta, kun suurin osa
keskustelijoista ei ilmeisesti oikeasti tiedä mitään koko asiasta.

Itseäni kovasti kiinnostavat nämä jutut ja henkimaailma
yleensäkin, koska olemme kahden maailman kansalaisia, ja
meitä ympäröivä näkymätön maailma on yhtä todellinen kuin
tämä näkyväkin, jossa nyt fyysisesti elämme.

Harmi, en tullut ajatelleeksi, että tästä aiheesta voi tosiaan revitellä tosi negatiivisiakin mielipiteitä! Odotin sisivtynyttä ajatustenvaihtoa, mutta petyin pahasti.
Itse olen todella kiinnostunut henkimaailman asioista ja ilmiöistä ja tietysti sillä periaatteella että en silmät ummessa mene mukaan mihin tahansa "hömppään" niinkuin joku täällä nimitti , vaan valitsen sieltä itseäni kiinnostavat osa-alueet.
Olen menossa Kuortaneelle kuuntelemaan luentoja ja varmaan sieltä löytyy muitakin samanmielisiä ihmisiä. Olisin mielelläni kuullut toisten kokemuksia aiemmilta vuosilta, mutta unohdetaan koko juttu.
Tällä palstalla en enää aio asian tiimoilta vierailla.

Antoisia kesäpäiviä kaikille kysymystäni kommentoineille.
t. keskustelun aloittaja

Lainaus:

Meedioita ja spiritismiä.... vaarallista puuhastelua...
kristitylle sopimatonta, kertoo Raamattu.
Varokaa demonihenkiä.

http://www.henkinenkehitys.fi/65

Spiritualismi - henkisyyden oppi
(on eri asia kuin spiritismi, nämä usein sotketaan keskenään)

Filosofiset perusteet
Spiritualistinen filosofia kiteytyy Emma Hardinge Brittenin vuonna 1871 kanavoimiin periaatteisiin. Nämä seitsemän periaatetta muodostavat spiritualistisen elämänkatsomuksen perusteet:

Jumala on isämme, valo, voima ja rakkaus
Spiritualistisen käsityksen mukaan kaiken yläpuolella on Jumala, jota voidaan luonnehtia sanoilla valo, voima ja rakkaus. Tämä kaikkiallinen rakkauden ja valon voima vaikuttaa meissä ja meidän kauttamme. Se on luonut meidät ja ohjaa meitä taivaallisen suunnitelman mukaan, ja antaa meille jatkuvasti valoa, rakkautta, energiaa, siunausta ja ohjausta.

Kaikki ihmiset ovat sisariamme ja veljiämme
Ihminen on iäisyysolento, ensin henki ja sielu, aineelliseen maailmaan syntyneenäkin osa näkymätöntä, ikuista. Koska me kaikki maan päällä elävät olemme tulleet samasta lähteestä, olemme lähtökohdiltamme samanarvoisia, sisaria ja veljiä suuressa perheessä. Näin ollen tavoitteenamme on rakastaa ja kunnioittaa kaikkia ja kaikkea maan päällä olevaa ja elävää. Meidän tulee pyrkiä rauhan ja yhteisymmärryksen rakentamiseen ihmisten kesken riippumatta ihon väristä, kansallisuudesta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolesta tai sosiaalisesta asemasta. Spiritualistisen elämänkatsomuksen sisäistänyt ihminen pyrkii kaiken elollisen suopeaan kohteluun. Hän suojelee luontoa, osoittaa suvaitsevaisuutta toisinajattelevia kohtaan ja toteuttaa elämässään sitä, mitä on totta, oikeaa ja hyvää.

Sielu jatkaa elämäänsä fyysisen kehon kuoleman jälkeen
Elämä ei pääty fyysisen kehon kuolemaan, vaan henkemme jatkaa elämäänsä toisilla tasoilla, henkimaailmassa. Henki syntyessään maan päälle “pukeutuu” fyysiseen kehoonsa ja henkisiin kehoihinsa eli auroihin. Aura koostuu ajatus-, tunne- ja eetterikehoista. Fyysisen kuoleman tapahduttua ihminen jättää eri kehot vähitellen ja käy läpi elämäänsä ja sitä, miten on käyttänyt mahdollisuutensa.

Se mitä henkitasolla kohdataan, on ihmisen henkisen tason mukaista. Vähitellen sielu pääsee siirtymään toisille, hienommille tasoille. Henkimaailmassa sielu tapaa monia jo aiemmin sinne menneitä, opiskelee ja suorittaa erilaisia tehtäviä.

Vaikka usko jälleensyntymään ei varsinaisesti sisälly spiritualismin perusajatukseen, uskovat monet spiritualistit siihen.

Yhteys henkimaailman kanssa on mahdollista
Ihmiselle kehittyy ajan mittaan fyysisten aistien lisäksi kykyjä, joiden avulla hän voi olla yhteydessä toisille, ns henkisille tasoille ja kuulla, nähdä ja aistia henkisiä asioita. Yhteys toimii rukouksessa, hiljentymisessä, spontaaneissa kokemuksissa sekä kanavana toimivien meedioiden välityksellä. Henkimaailmaan siirtyneet etsivät usein itse yhteyttä fyysiselle tasolle jääneisiin läheisiinsä, sillä he haluavat ennen kaikkea kertoa elävänsä, lohduttaa ja antaa neuvoja.

Jokainen on henkilökohtaisesti vastuussa teoistaan
Ihmisenä olemisen tarkoitus on jatkuva kehittyminen. Ihmistä ohjataan suunnitelman sekä syyn ja seurauksen lain mukaan juuri hänelle sopiviin tilanteisiin. Ihmisen valinnoista ja tavasta toimia niissä tilanteissa muotoutuu hänen tulevaisuutensa, joten ihminen vastaa itse henkilökohtaisesti teoistaan ja valinnoistaan elämässään. Hän myös kärsii tekojensa seuraukset ja joutuu korjaamaan tekemänsä vääryydet oppiakseen toimimaan oikein ja entistä paremmin. Ellemme joudu aineellisella tasolla vastuuseen teoistamme, joudumme kohtaamaan ne henkitasolla tai mahdollisesti uudessa maanpäällisessä inkarnaatiossamme.

Minkä kylvämme tässä maailmassa, saamme niittää seuraavassa
Vaikka elämämme kulkee pääosin jumalallisen suunnitelman mukaan ja vaikka meitä ohjataan eläessämme maan päällä monin tavoin, on meille annettu vapaa tahto ja valinnan mahdollisuus tietyissä rajoissa. Se miten toimimme, ajattelemme tai tunnemme, vaikuttaa siihen, mitä saamme kokea ja millaisin koetuksiin tai tilanteisiin joudumme tulevaisuudessa. Jokainen teko, ajatus tai tunne kirjautuu ja ne heijastavat kehittymistämme. Niiden avulla osoitamme, mitä olemme oppineet ja mitä meillä vielä on opittavaa.

Jokaisen sielun kehityksen tie on ikuinen
Elämän tarkoitus on jatkuva kehittyminen kohti täydellisyyttä. Aikaa ei ole, on vain tapahtumia, kokemuksia, elämää, elämien kiertokulku. Valinnoillamme elämässämme voimme vaikuttaa siihen, kuinka edistymme tässä elämässä.

Kirjallisuutta periaatteista:

Barry Oates, David Hopkins & Carole Austin: Spiritualistinen filosofia, 2010.
----------------------------------------------------------------------------------------
lisäys anonyymiltä 15.06.11 klo 14:42

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat