Kommentit (1)

Vierailija

Kovasti kiinnostaa tämä aihe, kun olen luonnon omien rohtojen kannalla. Oman keruun kanssa tahtoo kuitenkin käydä niin kuin kouluaikaisen kasvien keruun: turhan myöhäiseksi jää. Sitten on jo usein paras keruuaika ohi, ja taas on yksi vuosi mennyt vain hyvissä aikeissa.
Tuttavani kerää kasveja teeksi ja salaateiksi sekä muuhun ruoanlaittoon ja leivontaan joka vuosi. Hänellä on huoneistossaan sauna, jossa kuivattaminenkin käy kätevästi. Lisäksi on rivitalon asukas, oma pieni piha, ja luonto lähellä.
Itse lähinnä ostelen halpalasta Vogelin troppeja, kapseleita ja puristeita. Halvemmalla saisin, jos keräisin itse. Mutta siitä on vaivaa, lisäksi pitää tuntea yrtit, jottei myrkytä itseään vahingossa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat