Vierailija

Käy tuolla [u]http://ow.ly/5qsZl äänestämässä[/u] miten itse mieluiten tykkäät matkustella ja katso kokonaistulokset. Omalla kohdallani se on yleensä kiinni siitä minkä tyyppisestä matkasta on kysymys; usein seurassa on kivempaa, mutta joskus taas haluaa mennä yksikseen.

Kommentit (19)

Onko joku saanut tuon linkin toimimaan? Minulle tulee aina virheilmoitus, vaikka koetin jättää pois alun ja lopun merkkejä eri tavoin.

Minä haluan matkaseuraksi tutun ja luotettavan kaverin,varsinkin,jos yövytään samassa huoneessa.
Jos olen seuramatkalla ns."yksin",niin sitten haluan yhden hengen huoneen.
Näin olen toiminut usein ja olen ollut ratkaisuihini tyytyväinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos puoliso olisi elossa, hän olisi paras matkakumppani. Nyt täytyisi valita isosisko tai eräs ystävätär matkakaveriksi.

Minulle mieluisin matkaseura on oma mies jos matka kestää useampia päiviä tai viikonkin. Mutta sitten on mukava mennä esim yhden yön kylpylä reissulle tai risteilylle tutussa nais seurassakin vaihteeksi.

Mieheni on paras matkaseurani.Meillä on samat kiinnostuksen kohteet, matkat on helppo valita.
Historia kiinnostaa, kaikki kulttuuri, taide, arkkitehtuuri.
Toki käyn pidennetyillä viikonloppumatkoilla myös tuttavien kanssa , työ estää usein sen ettei samaan aikaan päästä reissuun.

Lainaus:

Minä haluan matkaseuraksi tutun ja luotettavan kaverin,varsinkin,jos yövytään samassa huoneessa.
Jos olen seuramatkalla ns."yksin",niin sitten haluan yhden hengen huoneen.
Näin olen toiminut usein ja olen ollut ratkaisuihini tyytyväinen.

Mitä ovat nuo seuramatkat? Helluntailaisten vai kenen?
Jos taas tarkoitat valmismatkaa, ei niille nykyään enää edes voi majoittua jonkun toisen eli tuntemattoman kanssa.

Se jälkeen, kuin jäin leskeksi, niin matkaseuran saaminen muuttui oleellisesti. Tuttava piirissä on enimmäkseen vain pariskuntia ja eivät he tarvitse kolmatta pyörää mukaansa. Joten enimmäkseen on valittava matkaseuraksi itsensä, ainakin tietää mitä on odotettavissa. Matkaseuraksi kelpuutan vain naisihmisen, miksi, siksi, että nainen matkaseurana on parasta, mitä miehellä voi olla. 14.4 taas yksin Kreetalle.

Lainaus:

Minä matkustan mielelläni yksin ja haluan majoittua mielelläni yksin.

Juuri saman vastauksen annan. Kun reissaan itsekseni, ei minun tarvitse kulkea toisten perässä heidän mieltymystensä mukaan, eikä tuhlata rahojani kalliissa kahviloissa tai muissa paikoissa, joista en ole kiinnostunut. Jos matkustan kivaan kohteeseen, niin haluan nähdä niin paljon kuin suinkin, ja kävelen paljon - en istu löhöämässä, sitä voin tehdä kotonakin.
Välillä lähden mukavan seuran takia aikuisten lasteni kanssa, jos pyytävät. Silloin pyrin joustamaan, menen heidän ehdoillaan. Mutta ottavat kyllä minunkin toiveitani huomioon, välillä jalkaudutaan eri paikkoihin ja tavataan sitten taas.

Hei Lahdenpoika,
Hyvää matkaa Kreetalle.
Yksin on ihan hyvä matkustaa.
Jokohan Samarianrotko on kävelykunnossa? Aiotko mennä sinne? Olen kahdesti ollut Kreetalla, mutta se on jäänyt kokematta.
Terveisin Aluisa

Paras matkaseura on oma aviomies.Jos hänelle ei käy ajankohta, menen kaupunkimatkoille yksin tai sitten jonkun ystävän kanssa. Asutaan eri huoneissa koska netistä ostetut reissut pitää heti maksaa.Juuri palattu Vilnasta, ihana matka, tuttu kaupunki.

Vietin juuri 8 mukavaa päivää Amsterdamissa matkaseurana oma perhe joka on minulle sitä parasta matkaseuraa.
En pidä yksin matkustamisesta, sillä haluan jakaa kokemukset ja elämykset jonkun kanssa.
Onneksi minulla on ollut tähän mahdollisuus sillä myöskin ystäväpiiristä on aina löytynyt matkaseuraa.
Harvoin majoitumme eri huoneisiin sillä raha ei ole ongelma, se joka matkan tilaa, se myös maksaa.
Toinen siirtää sitten oman osuutensa tilaajan tilille, ystävien kesken luottamus pelaa.

Ystävän kanssa matkustaessa emme myöskään kulje koko ajan käsi kädessä ja kylkimyyryä, kummallekin annetaan sekä omaa tilaa että myös omaa aikaa.
Siitäkin olen onnellinen että suvun teinit hyväksyvät minut matkaseurakseen, kaikilla ei asiat sen suhteen ole yhtä hyvin.

Hei minkä ikäinen olet? Olen jäänyt kanssa leskeksi ja näin meni matkaseura. Tarjoudun matkaseuraksesi jos muuten natsaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat