Vierailija

Täällä keskustelkaa politiikasta vaali oli ja meni.

Sivut

Kommentit (33)

Kreikan kriisi syvenee - Urpilainen heti myrskynsilmään.
Kreikalla ja koko euroalueella on edessään kohtalonviikko, sillä Ateenan parlamentin on keskiviikkona määrä äänestää euromaiden ja Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n vaatimista säästötoimista ja veronkorotuksista.
Euromaat ja IMF ovat asettaneet sopeutustoimien hyväksymisen ehdoksi seuraavan 12 miljardin euron lainaerän toimittamiselle Kreikalle. Lainaerä on maalle – ja koko euroalueelle – elintärkeä, sillä ilman sitä Kreikkaa uhkaa maksukyvyttömyys.Äänestyksen tulos on ennalta arvioiden kaikkea muuta kuin selvä, sillä pääministeri George Papandreoun hallituksella on 300 edustajan parlamentissa niukka viiden paikan enemmistö......

Kyllä ulkomaille työnnetään rahaa, entäs Suomessa vanhusten hoito.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kreikan-kriisi-syvenee---urpilainen-he...

Kokoomus ja Katainen on valinnut tämän rahanjakelusysteemin, ja näyttää siltä ettei muut mahda sille mitään, juuri siksi lienee Soinikin jättäytynyt hallituksen ulkopuolelle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minusta hallituksessa on mukana nyt muitakin ääniä kuin kokoomuksen. Se on oikein hienoa pitkästä aikaa. Toivon että siellä muillakin olisi sanavaltaa.

Tehtiinhän heti aluksi lupaus, että köyhien tuet nousevat satasella. Se on iso korotus monelle!

Tämä köyhien satasen tuki olisi monelle 25 euroa. Nyt SAK perää 3%:n palkankorotuksia vedoten Suomen kilpailukyvyn parantumiseen, EK perää kaukonäköisyyttä, malttia vastaisten vuosien varalle. Työpaikkoja siirtyy ulkomaille, väkeä vähennetään, siirretään työttömyyskortistoon, kaikkien etuja tulisi ajaa, myös eläkeläisten. Jokainen meistä tietää myös, mikä rumba alkaa ,kun palkkoja nostetaan, nostetaan myös hinnat jne. jne.

Lainaus:

Jokainen meistä tietää myös, mikä rumba alkaa ,kun palkkoja nostetaan, nostetaan myös hinnat jne. jne.

Homman nimi on inflaatio.

Niin on mutta kuka heiluttaa tahtipuikkoa, Arhinmäki ja Urpilainenkin joutui jo välillä neuvotteluista pois kun eriävän mielipiteen ilmaisivat, myöhemmin nöyrtyvät Kataisen edessä, sillä enepi saa ministeri Urpilainen liksaa kuin Kansanedeustaja Urpilainen!

Metsään mennään taas, ja lujaaaa...
Köyhien, vähävaraisten eläkeläisten, sairaiden, vammaisten ja köyhien lapsiperheiden asiat pitäisi hoitaa ensiksi kuntoon, ja terveydenhoito yleensäkin saada jotenkin toimimaan! Vaan mitäs noista ihmisistä, kun eivät "tuota" mitään!! T: vähävarainen eläkeläinen

Niin ja varsinkin niile nuorille miehille, ketkä ei töihin lähde, ei sitten millään,, vasta yksikin sanoi pappaansa hulluksi kun tekee töitä,kun muutenkin pärjää... niille lisää kaljarahaa. turha puolustella, tosi on.

Lainaus:

Niin ja varsinkin niile nuorille miehille, ketkä ei töihin lähde, ei sitten millään,, vasta yksikin sanoi pappaansa hulluksi kun tekee töitä,kun muutenkin pärjää... niille lisää kaljarahaa. turha puolustella, tosi on.

No, näitä ns. luuseri-nuoria on pilvin pimein, ei ne enempää kaljarahaa tarvitse! Oppisopimuskoulutusta vois jotenkin kehittää myös - ja ne, jotka ei suostu mukaan, niin jonkin pituinen karenssi päälle!?

Nuori ja vanhakin joutuu karenssiin jo nyt, jos kieltäytytt opiskelupaikasta tai työstä, ilman terveydellistä syytä.

Lainaus:

Nuori ja vanhakin joutuu karenssiin jo nyt, jos kieltäytytt opiskelupaikasta tai työstä, ilman terveydellistä syytä.

Niin on se on muutamien hylkiöiden aikaan saama ilmiö, ettei muka työtä oteta vastaan!

Katainen on hyvä tyyppi, mutta jakaa taas ylimääräinen satku joutenolosta, voi prkl. Ilmeisesti joutui antamaan muille tuossa kohtaa periksi. Ja mitä ne eläkeläiset vinkuvat? Muutama Karibian matka vähemmälle niin piisaa kaviaaria.

Lainaus:

Nuori ja vanhakin joutuu karenssiin jo nyt, jos kieltäytytt opiskelupaikasta tai työstä, ilman terveydellistä syytä.

Niin, mutta ajattelin, että tuosta oppisopimuskoulutuksesta jos kieltäytyy, niin ei ihan 10 karenssiviikolla kuitenkaan rankaistaisi!
Kamalaa tuokin kyllä on, jos tarjotaan paikkaa, joka kerta kaikkiaan tuntuu sopimattomalta, niin heti joutuu karenssille, pitäisi tarjota useampaa vaihtoehtoa, joista sitten valita. Kaikki kun eivät vaan pysty esim. tuosta vaan myyjiksi yms. tosi sosiaalisiin ammatteihin.

Kirjoitetaan vielä politiikkaa aiheesta Euroopan Unioniin liittyminen.
Eduskuntavaali-osiossa väitetään useaan kertaan, että kansalaisilta ei kysytty unioniin liittymisestä.
Tässä on lainaus vaalit.fi -sivustolta. Se on luotettava lähde, luotettavampi kuin inttelijöiden hatara muisti tai hevosmiesten tietotoimisto.

EU-kansanäänestyksestä säädettiin lailla neuvoa-antavasta kansanäänestyksestä Suomen liittymisestä Euroopan unionin jäseneksi (578/1994). Äänestyksessä oli kaksi vaihtoehtoa. Äänestäjän tuli vastata joko Kyllä tai Ei kysymykseen "Tuleeko Suomen liittyä Euroopan unionin jäseneksi neuvotellun sopimuksen mukaisesti?” Kyllä –vaihtoehtoa kannatti 57 % äänestäneistä ja Ei –vaihtoehtoa 43 % äänestäneistä. Suomessa asuvien Suomen kansalaisten äänestysprosentti oli 74 ja ulkosuomalaisten 10,7.

Maamme poliittisten päättäjien otsarypyt vain syvenevät. He ovat vihdoin heränneet ja huomanneet, että nämä tukipaketit Kreikkaan ovat ollet vain tekohengitystä. Tämän saman asia tiesivät Euroopassa jo muut paljon ennen meidän edustajia. Nyt sitten iso riski meidän veronmaksajilla saada nämä takaukset maksettavaksi. Ja samat ministerit ja kanisterit eivät ole missään vastuussa huonosti hoidetusta asiasta.Jos huonosti menee Kreikalla, niin kohta menee meilläkin. Lisää leikkauksia ja saavutettuja etuja pois, näin tämä meillä toimii, entä Kreikassa?

Nyt sitten kohta läpsähtää nämä eurobondit maamme kansalaisten iloksi. Hallitus miettii kuumeisesti mistä leikataan, että saadaan pelastettua Espanja ja seuraavaksi Italia. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, leikkaukset kohdistuvat jälleen heihin jotka vähiten tienaavat. Kataisen antamat verohelpotukset otetaan nyt moninkertaisesti takaisin. Merkel kun taipuu, Katainen menee "häntä koipien välissä perässä" niin on ainakin tähän mennessä taipunut joka ikiseen ehdotukseen. Onko hyvä virka kenties Euroopan ytimessä tiedossa?

On se hyvä, että eduskunnan väki on valmis tulemaan heinäkuussa kesken loman töihin,jos tilanne Espanjassa niin vaatii. Mutta miten on, jos kotimaan asiat niin vaatii? Tuskin kannattaa silloin vaivautua. Pelastakaa Euroooppa, se on tärkeä.

Onneksi olkoon päättäjät. Olette tehneet hyvän työn, vihdoin ja viimein myönnetään, osa tai mahdollisesti kokonaan, takaukset lankeavat korkoineen maamme veronmaksajille. Kreikka ei tule ikinä maksamaan niitä takaisin. Nyt sitten teitte päätöksen EVV:stä joka tietää ikuista maksuautomaattia meille.

Kiittäen veronmaksaja

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat