Seuraa 

Tervetuloa keskustelemaan, ET-raatilainen!

Joko ehdit tutustua nettiEt:n Teemoihin: Ajankohtaista, Terveys, Laki & Talous, Koti & Piha, Tee itse ja Matkat.

Mitä mieltä olet niistä? Mitkä niistä sinua kiinnostavat? Entä mitä muita teemoja haluaisit?

Sivut

Kommentit (147)

Jokainen aihe on kiinnostava. VArsinkin Ajankohtaista - osuus on tärkeä omasta mielestäni. Teemoihin toivoisin lisäykseni Lapset & Nuoret

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämän ikäisenä (50 +) minua kiinnostaa ehdottomasti matkat. Joka kerta lehden ilmestyttyä tutkailen sen yhteismatkan kohteen ja yksityiskohdat. Vielä en ole osallistunut...
Myös käsillä tekeminen on tullut uudestaan nuoruuden jälkeen innostavaksi. Joku kuukausi sitten ollut tunika-kaava sai minut liittymään kansalaisopiston ompeluoppiin ja nyt tutkailen tarkasti kaikki ompeluohjeet.

Erinomaisia teemoja ovat Ajankohtaista ja Tee itse. Muutkin teemat kyllä kiinnostavat. Lisää teemoja? Eiköhän tässä ole riittävästi; jokaiselle jotakin...

Matkat, ajankohtaista, terveys ovat mielestäni hyvin tarpeellisia. Ja erityisesti laki ja talous-osio kohdistettuna juuri meille kypsässä iässä oleville.

Hyvältä näyttää....pidän erityisesti Ruoka ja Matkat osioista!
Monipuoliset ja hyvät sivut.
Teemoissa näyttäisi olevan ihan järkevää asiaa eikä pelkästään täyshömppää!

Hyviä aiheita kaikki. Näiden sivujen parissa vierähtäisi pidempikin tovi. Erityisen lähellä sydäntäni on Terveys & liikunta ja matkat.

Terveys kiinnostaa aina.Elämäntapoihin liittyviä ruoka-liikunta ohjeitahan on nykyään joka lehdessä luettavissa, mutta kaipaisin lisää artikkeleita ja tietoa aikuisten naisten erilaisita " ongelmista ", kuten aikaiset vaihdevuodet, kilpirauhasvaivat, hormonaaliset sairaukset ym. vaivat/hoidot. Sekä yksinkertaisia ja tehokkaista liikuntaohjeita, joita voisi tehdä vaikka autolla ajaessa tai pyskillä seistessä...:)

Itse nyt kahden lapsen mummona olen kiinnostunut isovanhemmuutta koskevista jutuista,kuinka usein lapsenlapsia mummot ja ukit tapailevat,ottavatko yökylään,matkustelevatko yhdessä ja miten omat lapset haluavat mummojen ja pappojen osallistuvan lastenlasten elämään.Tuppaudutaanko liikaa vai nähdäänkö kenties liian vähän.

Ainahan teillä on mielenkiintoisia artikkeleita. Kiinnostavimmat löytyvät sektorilta Ajankohtaista, Laki ja talous sekä Matkailu. Tällä hetkellä kiinnostaa esillä oleva kysymys asuntolainojen verovähennysoikeuden poistamisesta samoin kuin kotitalousvähennyksen. Toivoisen myös, että huomioisitte sen seikan , että rokkaava sukupolvi, nuo 70-luvun kukkaislapset eläköityvät. Meillä on erilainen makusuuntaus kuin muutama vuosi aikaisemmin syntyneillä. Väittäisin, että musiikkimakumme, tapamme , pukeutumisemme ja toimimtamme on erilaista.
Kivaa syksyä kaikille !
ps. Ja kunnon ristikko pitää olla ettei tapahdu taantumista:)

Maatuskan ehdotus juttuaiheesta tuntuikin yhtäkkiä kauhean tärkeältä, vaikka itse olin hetkeä aiemmin ajatellut, että minua juuri tällä hetkellä kiinnostavat ajankohtaiset asiat ja matkat oikeastaan aina. Toki riippuu omasta tilanteesta, milloin alkavat terveysasiat kiinnostaa tai toisaalta vaikkapa laki- ja raha-asiat. Joka tapauksessa itse kokisin tärkeänä löytää hiukan saman henkisiä ihmisiä, joiden kanssa jutustella niistä näistä maailman asioista.

Olen samaa mieltä kuin muutkin näyttävät olevan: kaikki aiheet ovat mielenkiintoisia. Jos kuitenkin pitäisi valita kolme kiinnostavinta, niin ne olisivat (tässä järjestyksessä) Laki & Talous, Terveys ja Koti & Piha. Laki- ja talousasioiden tunteminen on varsinkin nykyaikana erittäin tärkeää, terveyteen liittyvät artikkelit ovat aina yhtä haasteellisia ja kotiin ja pihaan sekä puutarhaan keskittyvät jutut puolestaan varsin hyödyllisiä.

Mielestänui kaikki aiheet ovat hyviä. Erityisesti kiinnostaa ajankohtaisten aiheitten lisksi Laki ja siinä eläkkeeseen ja perintöön liittyvät asiat.
Myös Koti & Piha ja Tervys ovat hyviä teemoja. Matkoja katselen kaihoten, kun ei nyt ole tilaisuutta matkustaa.

Aihealueet ovat kiinnostavia, etenkin ajankohtaista osio. Miten olisi teemana trendit? Tarkoitan tällä esim. muoti yms. ilmiöitä. Tosin niistä voisi myös kirjoitaa ajankohtaista osioon. Ihmissuhteet olisi myös kiva osio.

pirde

Hyviä aiheita kaikki. Näiden sivujen parissa vierähtäisi pidempikin tovi. Erityisen lähellä sydäntäni on Terveys & liikunta ja matkat.

Onpas mainiot sivut teillä.Lehtihän on mukava lukupaketti ja nyt tänne sivuille tulo oli posiitiivinen yllätys.
Tulen viihtymään näillä sivuilla piteempäänkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat