Maalaistontille sopiva nopeasti kasvava aita

Löytyisikö Pohjois-Savoon vanhan maalaistalon tontin rajalle nopeasti kasvavaa, korkeaa ja kauttaaltaan mahdollisimman suojaavaa aitapensasta/ -puuta? Naapurin tontilla on vanha, ränsistyvä talo, jota haluttaisiin peittää. Samalla olisi tarkoitus saada näkösuojaa omalle pihalle.
Tällä...Lue koko juttu

Maalaistontille sopiva nopeasti kasvava aita

Kommentit (3)

Nämä erilaiset kasviaidat ovat kauniita. Itse olen silloin tällöin miettinyt jotain vastaavaa. Huonona puolena on talvi. Talvellakin olisi hyvä saada näkösuoja. Kuusiaita on ympärivuotinen suoja. Sen huonona puolena on vain se, että varjopuoli tuppaa mennä ruman näköiseksi. Ehkä puuaita tässä tapauksessa olisi paras vaihtoehto.
Jatkettava vain miettimistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minulla nyt pajuaitaa, kun joku vuosi sitten päätin kokeilla semmoista. Revin juurineen luontaisesti pellon ja metsikön rajalle kasvaneet muut pajut, paitsi aidaksi suunnittelemani katkoen ne ensin alle metrin mittaiseksi, jonka jälkeen leikkasin niitä jättäen vähän uutta kasvua, että haarottuvat/ tuuhettuvat. Helppohoitoinen, ei vaadi kuin leikkaamisen silloin tällöin. (Kuvassa taustalla nyt heinäkuussa).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat