Vierailija

Voiko hyväkuntoinen 6-kymppinen vielä löytää töitä vapaaehtoisena esim. viini- tai hedelmätilalta Italiasta? Onko kellään kokemuksia tällaisesta? Onko lehdessä mahdollisesti ollut juttua ko. aiheesta? Voisin mieluusti viettää lomastani viikon-pari em. työssä, jos löytyisi paikka, jossa työpanos olisi kohtuullinen lomalaiselle ja palkkana olisi majoitus ja ruokailut paikan päällä.

Kommentit (2)

Hei,

ei muistu heti mieleen, että lehdessä olisi ollut juttua tästä, mutta ota yhteyttä paikalliseen työvoimatoimistoon. Siellä on tällaisia kysymyksiä varten erityinen EURES-neuvoja, joka on perehtynyt Euroopan työmahdollisuuksiin. Minusta ideasi on selvittämisen arvoinen. Olisi mukava kuulla vielä sinusta, että miten kävi!

"EURES-neuvojat

EURES-neuvojat antavat tietoa eurooppalaisista työmarkkinoista: avoimista työpaikoista, työ- ja elinoloista sekä työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Suomessa EURES-neuvojia toimii seuraavissa työ- ja elinkeinotoimistoissa: Helsinki (Kluuvi), Espoo, Vantaa, Porvoo, Turku, Maarianhamina, Pori, Tampere, Lahti, Kouvola, Mikkeli, Savonlinna, Vaasa, Seinäjoki, Jyväskylä, Hämeenlinna, Kuopio, Joensuu, Kajaani, Oulu, Tornio ja Rovaniemi. Lisäksi monissa työ- ja elinkeinotoimistoissa on kansainvälistä työnvälitystä hoitavia virkailijoita, jotka voivat neuvoa työnhaussa."

http://www.mol.fi/mol/fi/00_tyonhakijat/02_tyonhaku_ulkomailta/01_eures/...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat