Punajäkälä kirvelee

Olen 76-vuotias ja minulla on punajäkälä. Käytän vahvoja kortisonivoiteita pitkiäkin jaksoja.
Nyt minulla on ollut useita kuukausia kirvelyä ja kutinaa intiimialueilla. En pysty istumaankaan pitempään. Mikä auttaisi? Nautin vitamiinitabletteja ja olen kokeillut monia apteekin rasvoja....Lue koko juttu

Punajäkälä kirvelee

Kommentit (6)

Minulla auttoi pesun ja kuivauksen jälkeen intiimialueelle sivelty puhdas kookosöljy.
lisäaineeton, kylmäpuristettu tuote.

LAURiiNIHAPPO

Kookoksen yksi tärkeä aine on lauriinihappo. Kookosöljyssä on keskipitkiä rasvahappoja noin 50-60%, joista lauriinihappoa on noin 40-66%. Lauriinihappoa on luonnostaan runsaasti äidinmaidossa. Lauriinihappo on tärkeä immuniteetin rakentaja. Sitä on runsaasti myös kaneliöljyssä (80-90%) ja esim. laurus nobilis (laakeripuu) ja cuphea lajeissa, joista c.epilobiifolia sisältää jopa 68%. Lauriinihappoa valmistetaan myös synteettisessä muodossa, jota ei voine verrata luonnollisessa muodossa käytettyyn neitsytkookosöljyyn.
MONOLAURiiNi

Lauriinihappo muuttuu monolauriiniksi ruoansulatuksessa. Monolauriini on antiviraalinen, antibakteerinen, antiprotozoaalinen monoglyseriini, joka tuhoaa rasvapeitteiset virukset kuten HIV, herpes, cytomegalovirus, influenssavirus, monia patogeenisia bakteereja kuten listeria monocytogenes, helicobacter pylori, sekä protozoan kuten giardia lamblia. Jotkut tutkimukset tukevat myös vapaan lauriinihapon antimikrobiset vaikutukset.

Kosmetiikassa, ruoka-aineissa ja eläintenrehussa käytetty lauriinihappo (kookos) on monesti paljon muuttunut käsittelyjen johdosta, jolloin se muuttuu hyödyllisestä ravinnosta mahdolliseksi karsinogeeniksi.

Neitsytkookosöljyn lauriinihappo on luonnollisessa muodossaan osana kokonaisvaltaista ravintoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Minulla auttoi pesun ja kuivauksen jälkeen intiimialueelle sivelty puhdas kookosöljy.
lisäaineeton, kylmäpuristettu tuote.

Mistä sellaista kookosöljyä voi ostaa?

Iholiitolla on aina joskus ilmaisia kursseja intiimialueen jäkälöitymisihosairauksille

Jäkälöitymisihottumakurssi, pe 11.- la 12.5.2012, Oulu (RAY)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat