Vierailija

Millainen on teidän Isänpäivänne menu ?

Kommentit (17)

Teurastin sian. Aattelin tehrä kunnon läskisoossia
ja kuoripottuja. Ja kurkunkostukkeeksi piimää.
Siinähän sitä.

Läskisoossi olisi ihan hyvää,mutta ah niin rasvaista,jotain kevyempää sen olla pitää,vielä en ole varma laitanko hirveä vai jotain muuta lihaa.
Kakkukin on vielä mietinnässä,juustokakkua vai perinteistä kermakakkua.Ja jälkiruoasssa sitä rasvaa sitten jo voikin olla,sitähän ei syödä kuin pikku siivu:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miehelleni, joka on myös isä, laitan pippuripihviä, kermakastiketta ja perunamuusia sekä jotain salaattia. Jälkiruoaksi leipäjuustoa ja lakkoja. Mielelläni veisin ravintolaan syömään mutta hänen mielestään minun tekemä ruoka hakkaa kirkkaasti kaikki ravintolaruoat.

Lainaus:

No joo,on taas tällaista ,ei mittään.Ei ole asiallista isänpäivä-menuuta,kaikkea muuta soopaa-surullista.
On nämä ET-keskustelut alta lipan joka osiolla,nyymit täällä heittävät herjaa joka osiolla...
Pitäisi tulla parannus...
Jos tulisi nimmarit,vähenisi herjaukset...

- Älä unta nää!
Mutta hyviä unia ensi yönä, ja hyvää isänpäivää - niillekin, jotka eivät sitä vietä!

Toisella keskustelupalstalla, joka muuten on yhtä hullu kuin tämäkin ,saivat samaisesta kyselystä aikaan ihan kelvollisen ketjun.Mikä ihme eläkeläisiä vaivaa?

Ei välttämättä jokainen vähän yllättävä kommentti ole "herja". Oikeastaan kysymys "millainen on isänpäivämenunne?" voisi tarkoittaa paitsi ruokaa, myös isänpäiväohjelmaa. Se varmaan jokaisella on erilainen.
Minusta on jopa kiinnostavampaa lukea jotain vähän erilaista kommenttia kuin vain luetteloita eri perheiden ruokalistoista (haukotus!)

Lainaus:

Toisella keskustelupalstalla, joka muuten on yhtä hullu kuin tämäkin ,saivat samaisesta kyselystä aikaan ihan kelvollisen ketjun.Mikä ihme eläkeläisiä vaivaa?

Ollaan kuin vasikat laitumella! Kirmaillaan mielin määrin! Hauskaa pitää olla!

Isänpäivän sankari halusi vahtia ja valelella hirvipaistin. No se paloi, mutta kaapeista löytyi tacoja ja papumuhennosta. Chili-kastikkeen kanssa niistä tuli juhla-ateria, jonka kruunasi kotimaisen pienpanimon tumma olut.

En henkilökohtaisesti ole kovin ihastunut hirvenlihan makuun (vaikkei olisi kärähtänytkään).
Kerran olin paikassa, jossa tarjottiin hirvisoppaa. Koko loppupäivän suussani tuntui jokin väkevä
metsän maku, vaikka kuinka olisin hampaitani pessyt.

Meillä kissa on hyvin ihastunut hirvenlihaan,muuten aika nirso katti.Yleensä ei kaupan jauhelihaa käy kuin haistamassa mutta hirvenjauheliha kelpaa,jopa pakastettu sellainen.No tämä nyt ei taas otsikon mukaista ollut mutta haitanneeko mitään.
Meillä laitettiin isälle,siis lasteni isälle patapaistia ei päässyt kärähtämään kun liedellä hauduttelin.Muuten en kyllä tykkää juhlaruokia tehdä,mutta joskus vain pitää niitäkin kokkailla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat