Vierailija

Tuttavani ottivat talvella kissanpennun,heinäkuussa lähtivät mökille ja jättivät kissan sinne omanonnensa nojaan-tosi törkeää.Se oli kaksi viikkoa mökillä kunnes toiset menivät mökille ja kissa tuli pihalle,antoi silittää ja he ruokkivat sitä ja toivat oikealle omistajalle takaisin.Nyt tämä kissa ei saa enää tulla sisälle ollenkaan-mikähän kohtalo sillä on kun talvi koittaa,surullista.Ei pitäisi ottaa eläintä jos siitä ei huolehdita,oletteko samaa mieltä.

Kommentit (6)

Hei !
Olet joutunut todistamaan suoranaista eläinrääkkäystä, sillä sitähän on eläimen jättö oman onnensa nojaan. Ei kissa selviä talvesta ilman suojaa ja ruokaa, ei myöskään hiirettömästä kesästä. Ei suojattomana selviä talvesta ihminenkään, mutta ihminen voi sentään mennä pyytämään apua, eläin ei, joten se on täysin omillaan ja kuolee nälkään ja kylmään.
En tiedä missä päin Suomea asut, mutta lähes jokaisella paikkakunnalla on eläinsuojeluyhdistys, ota yhteyttä heihin, voit tehdä sen myöskin nimettömänä.
He huolehtivat sitä, että kissa saadaan turvaan ja sille etsitään vastuntuntoinen rakastava koti.
Tee kissaparalle hyvä teko ja saata sen elämä raiteilleen, hyvä teko palautuu aivan varmasti Sinulle elämäsi varrella.

Terveisin, eläinsuojelukissa Väiski ja emäntänsä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai eläinsuojeluun ja vinkkaa, että mökin alueella on hylätty kissa. Se vaatii sinulta vain yhden soiton, mutta kissalle se on koko elämä.

Alla on Suomen eläinsuojeluyhdistyksen yhteystiedot. Infoa edes sinne tapauksesta.

Kotkankatu 9
00510 Helsinki

Puh. 0207 528 420
Faksi (09) 877 1206

s-posti: sey(at)sey.fi

Lainaus:

Kissa on nyt kotonaan,saa ruokaa,muttei saa tulla sisälle.

Vaan eihän kissa talvella pärjää, jos sen täytyy olla koko ajan vain ulkona! Kyllä kannattaisi soittaa eläinsuojeluyhdistykselle ainakin!

En tahdo olla ilkeä, mutta on oikeastaan sinun velvollisuutesi ilmoittaa eläinrääkkäyksestä eläinsuojeluun. Kaikki kaltoinkohtelusta tietävät ovat eläimestä vastuussa. :( Sinä yksin tiedät keitä nämä kaverisi ovat, me muut emme voi kissaa auttaa.

Kissan pitäminen vain ulkona on eläinrääkkäystä, samoin kun kissan pitäminen kytkemättämänä on lainvastaista. Sekin siis jo kertoo, että kissa on ennen kaikkea sisäeläin.

Ilmoittelehan, mitä kissalle kuuluu!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat