Vierailija

http://areena.yle.fi/video/1313128272188
Ykkösen aamu-tv: Geokätköily kasvattaa suosiotaan

Geokätköily on ulkoiluharrastus, jossa piilotetaan ja etsitään geokätköiksi kutsuttuja rasioita. Apuna on usein GPS-paikannuslaite, mutta välttämätöntä se ei ole. Jästit vaan tuppaavat häiritsemään tätäkin harrastusta.

http://yle.fi/alueet/tampere/2011/08/geokatkijat_pistivat_kylan_pystyyn_...
Härmälän leirintäalue Tampereella on tämän viikonlopun ajaksi muuttunut ainutlaatuiseksi Geokyläksi. Kaupunkiin on saapunut yli 1 500 geokätköilijää kaikkialta maailmasta Mega Finland 2011 -tapahtumaan.
Geokätköilyn suosio kasvaa tällä hetkellä nopeasti. Se on kuin modernia aarteenetsintää, jossa apuna voi käyttää karttaa, gps-laitetta tai gps-vastaanottimen sisältävää mobiililaitetta.
Harrastuksen ympärille on Tampereella järjestetty tapahtuma, josta ei kansainvälistä pulinaa puutu. Rekisteröityneitä vieraita on ulkomailta yli 200.
Pyhäjärven rantaan on kätketty säänkestävä purkki poikineen. Ihan leirintäalueelle ei aarteita ole kylvetty, mutta kauas ei tarvitse kävellä, lupaa loppuunmyydyn Mega Finland 2011 -tapahtuman järjestelyistä vastaava Päivi Pyyvaara.
- 20 metriä portilta johonkin suuntaan löytyy ensimmäinen purkki. Härmälässä on viitisenkymmentä purkkia piilossa. Purkissa lukee tarkemmat tiedot satunnaisellekin löytäjälle. Tärkeintä on, ettei purkkia siirretä.

Kommentit (1)

Tuohon on mieli tehnyt tutustuakin .

-on myös älynystyröitä liikuttelevia haasteellisia ja hauskoja mysteeri- ja multiökätköjä.
Täällä Imatralla onkin mukavasti kätköjä....
Yksi yhdistävä tekijä Imatran kätköissä on Vuoksi.
Sen siltojen kautta kulkee rengasreittinä nk. Vuoksen lenkki ja sen varrella on yksistään jo kolmattakymmentä ympärivuotista kätköä.
http://www.annejalari.net/imatran_katkot.html
Imatran Impi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat