Vierailija

siis yhtäaikaa?

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No, tässähän ei kysytty seksistä. Ja kyllähän ryhmäseksilläkin on kannattajansa. Itse ajattelen , että rakastaminen ja rakastelu ovat eri asioita
uskis♥

KYllä ihmisiä yleensä ja Omiaan voi ja tuleekin rakastaa.
Rakkaussuhde kahden kanssa on luonteen heikkoutta, itsekästä ahneutta ja narsismia.
Seksisuhde kahden kanssa on jo pettämistä ja moraalitonta, eikä siitä hyvää seuraa, ei yhdellekään osapuolista.
Tulee se ilmi!

Vanhemmat rakastavat kaikkia lapsiaankin olipa heitä yksi tai kymmenen. Samoin voi muutamaa naista/miestä rakastaa yhtaikaa. Ihmissuhteet ovat kaikki erilaisia ja kyllä se on mahdollista myös käytännössä. Elän edelleen vähän huonosti toimivassa avioliitossa mutta rakastan vaimoani enkä halua jättää häntä. Minulla oli lähes kymmenen vuotta ihana täydentävä rinnakkaissuhde ilman että halusimme sitoutua siihen sen enempää.
Ihastumireaktio eli se rakastumiseksi kutsuttu kemiallinen hormoonireaktio kohdistuu aina vain yhteen kerrallaan mutta pitkäaikainen ystävyys, rakkaus tai kaveruus voi kohdistua useisiin. Tästä on jopa artikkeleja joita kakkoseni kanssa lueskelimme ja olimme samaa mieltä. Samoin seksi joka tälläkin palstalla tulee aina esille vähintäänkin kolmannessa kommentissa on vain pieni osa ihmissuhdekokonaisuutta mutta näissä keskusteluissa se saa aivan kohtuuttoman sijan.
Twinaakkeri

Kysymykseen voiko kahta rakastaa.Vastaus on ei.
Kyllä oikea rakkaus on sellainen että siihen ei kolmea mahdu.
Mutta sanaa rakkaus voi käyttää ja ymmärtää niin monella tapaa.Rakkaus lapseensa on huolenpitoa ja vastuuta.Ei vanhemman rakkautta lapseensa voi verrata rakkaudeksi mikä on parisuhteen oikea perusta..Suurimmaksi osaksi kyllä parisuhteetkin ovat nykyään vain pikaisia ihastumisia ja kohta riita ja ero.

Ehkäpä voi,mutta pitää osata valita. Olisi kaikkia osapuolia kohtaan väärin pitää salaa rinnakkaissuhdetta.On huono luonne,jos ei ole rehellinen toista kohtaan. Mikään ei ole niin inhottavaa,kuin seläntakaisuus ja kavaluus .Mieluummin täytyy kertoa totuus ja antaa toiselle mahdollisuus vapauteen jos on löytänyt uuden ihmissuhteen.

Tekisi mieleni sanoa mielipiteeni rakkauteen. Jos on yhteen ihmiseen rakastunut todella, oli se mies tai nainen tai kaksi miestä tai kaksi naista. Mielestäni ei ole tarvetta hakeutua tilanteeseen että rakastuisi johonkin toiseen jos on jo rakastunut johonkin. Itse koen että en rakasta miestäni enää se on vain tapaa elää pitkässä suhteessa, josta on vaikea lähteä. Koen että rakkautta on toiseen jonka kanssa en elä, vaan olemme ystävystyneet enempi ja enempi.
Jotenkaan minä en ymmärrä jos sanotaan että on rakastunut toiseen vaikka elää ei toimivassa avioliitossa. Olenhan outo lintu muutenkin, siksi en ymmärrä.
T. YXs vain

Vain pettäminen oikeuttaa lähtemään avioliitosta..raamatun Jeesuksen oppien mukaan.
Kukapa niistä enää välittää, sanon vaan, että jos tulette petetyksi lähtekää heti.
Se on avioliitossa sellainen juttu, että se ei korjaannu koskaan, luottamusta ei vaan enää saa takaisin ja se on yhtä helvettiä. Siis kuka helvetissä susiolla eläisi? Ei kukaan viisas, elämää rakastava ihminen.

Jos mies ja nainen ovat yhdessä ja rakastavat, ilmanmuuta tuo antaa ymmärtää, että heillä on myös seksisuhde.

Mutta jos pettämistä ei avioliitossa ole, kaiken muun voi korjata. On luopiomaista lähteä liitosta silloin, paitsi jos yhdessä sovitaan erosta.

Ennenkuin hyppää suhteesta toiseen kannattaa miettiä. Koska seksissä jää aina tosiinne pysyvät merkit ja muistot käynnistään.

Lainaus:

Ennenkuin hyppää suhteesta toiseen kannattaa miettiä. Koska seksissä jää aina tosiinne pysyvät merkit ja muistot käynnistään.

Mitään merkkejä jää. Eikä muistojakaan huonoista panoista.

Lainaus:

Lainaus:

Ennenkuin hyppää suhteesta toiseen kannattaa miettiä. Koska seksissä jää aina tosiinne pysyvät merkit ja muistot käynnistään.

Mitään merkkejä jää. Eikä muistojakaan huonoista panoista.


Älä vänkää vastaan! Tuo on tieteellisesti tutkittu, ja johan sen järkikin sanoo, että jää.

Lainaus:

Olikin jo monta asiallista ajatusta välissä ennenkuin meni seksilinjalle :)
Twinaakkeri

Seksi kuuluu olennaisena osana parinmuodostusrakkauteen ;)

Toisaalta, Jeesuksen aikaan ja monissa maissa nykyäänkin, toinen tai kolmaskin vaimo oli täysin hyväksytty. Vain seurakunnan paimenella Paavali piti yksiavioisuutta parempana. Ilmeisesti iso perhe olisi vienyt liikaa huomiota seurakunnalta, mikä on varsin mahdollista.

Koko käsite "rakkausavioliitto" on itse asiassa aika nuori ja rajoittuu tälläkin hetkellä lähinnä niinsanotun länsimaisen kulttuurin alueelle. Muualla ja aikaisemmin avioliitton on ollut lähinnä järjestetty liiketoimi.
Twinakkeri

Niin voiko kahta rakastaa yhtäaikaa. Mielestäni voi. Rakkaudet ovat kuitenkin erilaisia. Ei tarvitse olla seksirakkautta , vaan voi rakastua muutenkin . Läheisyys , luonne ja harrastukset. Vai onko tämä vain tykkäämistä, toisesta pitämistä . Miksi pitäisi olla yksi? puoliso saattaa kuolla ja sitten olemme aivan yksinämme. Jos on toverirakkautta , saamme häneltä lohtua ja surra ja itkeä hänen olkapäätään vasten .
Mustasukkaisuus pilaa hyvänkin suhteen nopeasti.
Hyvää rakkaudellista päivää kaikille, Mummo

Kyllä voi. Rakkaus on vain erilaista niinkuin Mummo tuossa edellä sanoo. Seksiä ei pidä sotkea joka asiaan, platoninen rakkaus miestä/naista kohtaan on hienoa, olipa sitten itse mies tai nainen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat