Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Yhteiskunnassamme ajetaan alas oikeita arvoja ja vääriä luonnottomuuksia vahvistetaan. Jopa kirkko tukee ja siunaa homoseksin harjoittamisen!

Homoseksuaalisuuden harjoittaminen kaikilla tavoilla ja muodoilla on aina helvettiin ajava synti! Hyvin usein tässä keskustelussa jätetään huomiotta homoseksuaalisuuden harjoittamisesta aiheutuvat fyysiset vahingot sekä haitalliset tartuntataudit. Koin että tämäkin asia tulee ottaa rohkeasti esille, koska se myös todistaa sen, että homouden harjoittaminen on täysin vastoin luonnonjärjestystä ja Jumalan tahtoa!

Homoseksissä anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa. Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä.

Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.
Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen vain ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja.

Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin, kun niitä oikein käytetään. Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia.

Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä. Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen vakavia ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös ”jonkinlaisen” peseytymisen jälkeen.

Homoseksuaalisilla miehillä on homoseksuaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta suuri riski sairastua seuraaviin tartuntoihin: papillooma virus, hepatiitti B, herpes simplex virus, giardiaasi, shigelloosi, amebiaasi, kampylobakteeri, klamydia, gonokokki, treponema palladium ja infektiot peräaukossa (Lähde:Sexually transmitted viral hepatitis and enteric pathogens. [Review] [47 refs]).

Totta kai myös miehen ja naisen välisen synnillisen (Jumalan tahdon vastaisen) haureusseksin harjoittamisen seurauksena tarttuu muutamia tartuntatauteja. Mutta tutkimusten mukaan anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen levittää enemmän tartuntatauteja kuin emättimen kautta harjoitettava sukupuoliyhteyden harjoittaminen.

Koska anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen rikkoo peräaukon ympärillä olevia kalvoja, joka edesauttaa bakteerien pääsemistä verenkiertoon sekä muiden fyysisten haittojen takia kaikenlainen (myös miehen ja naisen välinen anaali sukupuoliyhdyntä) anaalinen sukupuoliyhdyntä on vastoin Jumalan luomaa seksuaalista kanssakäymistä.

Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, jotka sopivat yhteen täydellisesti, siksi se on Jumalan luoma luonnollinen sukupuoliyhteys!

Homoseksuaalisuus on sen kaikissa muodoissaan syntiä ja Jumalan tahdon vastaista!
Lesbojen seksuaalisuutta käsittelevillä sivustoilla ja tietolähteissä on myös mainintoja lesboseksin aiheuttamista tartuntataudeista. Koska lesbous on syntiä, niin siitä on aina haittavaikutuksia, joka johtuu synnin seurauksista. Lesbosuhteissa on mahdollista saada monia muita sukupuolitauteja. Jumalan sanan opetuksen mukaan lesbous on syntiä ja vastoin Jumalan asettamaa seksuaalisuuden harjoittamista.

Asiantuntijoiden mukaan bakteerivaginoosi, Bacterial Vaginosis (BV), on lesboilla paljon yleisempää kuin muilla naisilla. Bakteerivaginoosia esiintyy siis myös muilla naisilla kuin lesboilla, eikä sitä luokitella sukupuolitaudiksi. Bakteerivaginoosi ei ole sukupuolitauti, vaan naisen emättimen tulehdustauti. Asiantuntijoiden lausuntojen mukaan sitä esiintyy erityisesti lesboilla. Ominaista sanalla tarkoitin sitä, että se on yleisempää lesboilla kuin muilla naisilla ja tämän asiantuntijat vahvistavat.

Lesboilla tutkimusten mukaan on BV:tä paljon enemmän, koska lesboparit harrastavat seksiä, niin sitä siksi esiintyy heillä enemmän kuin heteronaisilla, koska heterot harrastavat seksiä vain miesten kanssa eikä naisten.

Mutta jos et ole vielä ymmärtänyt, niin Jumalan asettamassa sukupuolielämässä miehen ja vaimon välisessä pysyvässä aviosuhteessa, jossa aviopuolisot ovat uskollisia toisilleen, ei esiinny sukupuolitauteja!

Sivut

Kommentit (24)

On hyvä puhua asioista oikeilla nimillä! Kun tästä aiheesta yleensä kirjoitetaan ja puhutaan kaunistellusti. Myös ajattelematta mikä on tervettä ja normaalia käyttäytymistä, ja jos tätä ajateltaisiin niin ei marmasti olisi niin paljon
vääristyneitä sukupuolisuhteita kuin nyt on. Minua kauhuistuttaa myöskin mainonta, esimerkiksi katujen varsille on ilmaantunut homosuhdetta ihannoivia julisteita. Ihmetyttää - median käytös on mielestäni myös vääristynyttä sallivuudessaan. Tästähän pieni ihminen vetää johtopäätöksen, että on aivan normaalia harrastaa vääristyneitä seksisuhteita. Siis ei todellakaan ole normaalia. Niin kuin olen aiemmin sanonut, raamatusta löytyy oikeanlaiset elämisen ohjeet jokaiselle ihmiselle! Eikö ihmistä millään saa rakastamaan itseään niin, että ymmärtäisi mikä on hänelle hyväksi?

Totta minuakin kuvottaa kuinka jokaiseen televisio ohjelmaankin (kotimaiset sarjat) tungetaan hoilua ja lesboilua joka irvikuva parisuhteesta.
Oksettaa kun naiset Kotikadussakin nuolevat toisiaan.
Miksi Media ihannoin tätä sairasta asiaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lesboilla tutkimusten mukaan on BV:tä paljon enemmän, koska lesboparit harrastavat seksiä, niin sitä siksi esiintyy heillä enemmän kuin heteronaisilla, koska heterot harrastavat seksiä vain miesten kanssa eikä naisten.

Dildo ei ole sen likaisempi kuin peniskään. Uskoisin joissakin tapauksissa päinvastoin. Kaikki seksiä harrastavat voivat saada seksitauteja. Monet vaimot saavat hiv-tartunnan miehiltään puhumattakaan harmittomammista taudeista.

Miksi toisten ihmisten elämä on sinulle noin tärkeää? Minkä henkilökohtaisen uhkan sukupuoliset vähemmistöt aiheuttavat sinulle?

Tuo ajattelu on saanut todella valtaa, että "mitä se minuun kuuluu"! se vie ihmisen perikatoon, Siitä on jo todelliset merkit näkyvissä, siis moraalittomuus kukoistaa ja se juuri ihmisen tuhoaa! Koko ihmiskunnan! Todellinen välittäminen ja rakkaus - missä se luuraa? Kaikenlainen ahneus,irstailu ja itsekkyys - sekö on sitä oikeaa elämää mielestäsi? Tuhoon tuomittua!

Lainaus:

Tuo ajattelu on saanut todella valtaa, että "mitä se minuun kuuluu"! se vie ihmisen perikatoon, Siitä on jo todelliset merkit näkyvissä, siis moraalittomuus kukoistaa ja se juuri ihmisen tuhoaa! Koko ihmiskunnan! Todellinen välittäminen ja rakkaus - missä se luuraa? Kaikenlainen ahneus,irstailu ja itsekkyys - sekö on sitä oikeaa elämää mielestäsi? Tuhoon tuomittua!

Hyvä ihminen, et sinä joudu perikatoon vaikka naapurissasi asuisi homoja. Elät rauhassa omaa pientä elämääsi ja he omaansa. Ei sinun tarvitse kurkistella heidän makuuhuoneeseensa tai edes kuvitella, miten he sen tekevät.

Sukupuolisuuden koko kirjo ei mitenkään kuulu samaan sarjaan kuin moraalittomuus, ahneus, itsekkyys, irstailu.
Itsekkyyttä on ajattelu, jota edustat. Itsekkäästi kuvittelet, että vain sinun asettamissasi raameissa sopii elää, vain laillasi ajattelevat kelpaavat yhteiskunnan jäseniksi.

Ihmiskunta saattaa tuhoutua ahneuteensa, toki toki. Välinpitämättömyys ympäristöstä, luonnonvarojen riistäminen, yhteisvastuun puute, sodat, holtiton lisääntyminen (pian 7. miljardis näkee päivänvalon) uhkaavat maapallon tulevaisuutta. Siinä oli muutamia huolestuttavia asioita. Homoseksuaalisuutta ei voi sijoittaa maapalloa tuhoavien uhkakuvien katergoriaan.

Kaikki tuo mitä edellä mainitsit ihmiskunnassa tapahtuvaksi, aikaansaa moraaliton ihminen. Moraalisesti rappeutunut ihminen toimii juuri niin kuin mainitsit. Tuhoten itseään kuin ympäristöään!
Onhan tunnettu asia, että ihminen jonka elämän arvot ovat Jumalan sanan pohjalla, toimii niin yksilöihmisen kuin yhteisöjen ja sitä kautta koko maailman ja ihmiskunnan hyväksi.

Lainaus:

Onhan tunnettu asia, että ihminen jonka elämän arvot ovat Jumalan sanan pohjalla, toimii niin yksilöihmisen kuin yhteisöjen ja sitä kautta koko maailman ja ihmiskunnan hyväksi.

Ei aina toimi. Esimerkiksi ex-presidentti Bush.

Minä olen aina ajatellut että lesbous ja homous ovat eräänlainen sairaus, jolle ihminen itse ei yksinkertaisesti voi mitään. Että se olisi jonkinlainen luonnonoikkku, jossa jostakin syystä jo sikiöasteella tuleva yksilö suuntautuu ja ikään kuin "ohjelmoituu" väärin. En tiedä sitten, olenko ihan väärässä, mutta tältä kannalta ajateltuna en pysty noita ihmisiä tuomitsemaan. Kuka voi heittää ensimmäisen kiven?? Tuskin kukaan on niin "puhtoinen", vai...?

Sinä voit ajatelle niin kuin sinä ajattelet! Meillä on onneksi sanan ja ajatuksenkin vapaus.
Jokaisella ihmisellä on ainutkertainen arvo, Jumalan luomana! Mutta, kun ihminen, tuo arvokas - toimii väärin, ei meidän tarvitse eikä pidä sitä, siis paahaa, minkä hän tekee - hyväksyä. Vaan silloin tuo toinen tarvitsee apua, tukea, rakkautta, kuria, ohjausta oikeaan! Siihenhän meillä on lähimmäiset apuna ja monenlaista apua yhteiskunnalta saatavana. Siis tunnistaa ja tunnustaa. Korjata yleensä aina voi.

Lainaus:

Sinä voit ajatelle niin kuin sinä ajattelet! Meillä on onneksi sanan ja ajatuksenkin vapaus.
Jokaisella ihmisellä on ainutkertainen arvo.

Sinäpä sen sanoit. Lauseesi ovat kuin suoraan YK:n ihmisoikeuksien julistuksesta. Eläkäämme toistemme ominaislaatua kunnioittaen.

Lainaus:

Minä olen aina ajatellut että lesbous ja homous ovat eräänlainen sairaus, jolle ihminen itse ei yksinkertaisesti voi mitään. Että se olisi jonkinlainen luonnonoikkku, jossa jostakin syystä jo sikiöasteella tuleva yksilö suuntautuu ja ikään kuin "ohjelmoituu" väärin. En tiedä sitten, olenko ihan väärässä, mutta tältä kannalta ajateltuna en pysty noita ihmisiä tuomitsemaan. Kuka voi heittää ensimmäisen kiven?? Tuskin kukaan on niin "puhtoinen", vai...?

Olen ihan samaa mieltä, sillä sikiöasteella monet hormonit vaikuttavat ihmisen kehitykseen ja kukaan ei vielä tiedä miten?
En voi tuomita ihmisiä, sillä raamatussa sanotaan:Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi.
syntyy myös vuodessa muutama lapsi, joiden sukupuoli ei ole ihan selvä ja emme varmaan tuomitse helvettiin näitä pienokaisia.
Itse kullakin voi olla ikaäviä ominaisuuksia syntymälahjana(esim. ahdasmielisyys , kateus yms) joihin on vaikea lääkettä löytää.
t.m

Lainaus:

Lainaus:

Onhan tunnettu asia, että ihminen jonka elämän arvot ovat Jumalan sanan pohjalla, toimii niin yksilöihmisen kuin yhteisöjen ja sitä kautta koko maailman ja ihmiskunnan hyväksi.

Ei aina toimi. Esimerkiksi ex-presidentti Bush.


Miksi juuri Bushin (isän tai pojan) esimerkkinä mainitset?
Onko esimerkiksi Putin mielestäsi "hyvis"? Epäillään, että hän on mm. tapattanut
toisinajattelevia, ja mitähän vielä muuta.
Mutta joillekin ihmisille Setä Samuli on se pahuuden pääpukari.

Lainaus:

Lainaus:

Lainaus:

Onhan tunnettu asia, että ihminen jonka elämän arvot ovat Jumalan sanan pohjalla, toimii niin yksilöihmisen kuin yhteisöjen ja sitä kautta koko maailman ja ihmiskunnan hyväksi.

Ei aina toimi. Esimerkiksi ex-presidentti Bush.


Miksi juuri Bushin (isän tai pojan) esimerkkinä mainitset?
Onko esimerkiksi Putin mielestäsi "hyvis"? Epäillään, että hän on mm. tapattanut
toisinajattelevia, ja mitähän vielä muuta.
Mutta joillekin ihmisille Setä Samuli on se pahuuden pääpukari.

Siksi koska Bush on tunnustava kristitty, entinen alkoholisti. Esimerkilläni ei ole mitään tekemistä minun poliittisen kantani kanssa. Jos on Bushia vastaan, ei tarkoita että on Putinin puolella. Maailma ei ole mustavalkoinen joko-tai.

Olihan SS-miesten vyön soljessa Gott mitt uns ja Stalin oli entinen pappiskokelas jne, jne. Esimerkkejä löytyy.

Lainaus:

Siksi koska Bush on tunnustava kristitty, entinen alkoholisti. Esimerkilläni ei ole mitään tekemistä minun poliittisen kantani kanssa. Jos on Bushia vastaan, ei tarkoita että on Putinin puolella. Maailma ei ole mustavalkoinen joko-tai.

Olihan SS-miesten vyön soljessa Gott mitt uns ja Stalin oli entinen pappiskokelas jne, jne. Esimerkkejä löytyy.

Tarkennus: kyse Bush juniorista, jota on kutsuttu myös Bush tyhmemmäksi.

Keskustelupalstoilla huomaa, että mikäli ei yhdy aloittajan kuoroon vaan uskaltaa esittää oman mielipiteen, saa nopeasti leiman homoateistikommunistivihervasurikukkahattu. Tätä kirjoittava henkilö ei lukeudu yhteenkään em. ryhmistä.

Minusta on vastenmielistä katsoa ylipäätään mitään seksikohtauksia missään ohjelmassa,
saati sitten että olisivat samaa sukupuolta ne sekstailijat.... :((

Joten paljon onkin karsiintunut minun katsottavani,
menee enempi asia-ja ajankohtaisohjelmien katseluksi,
ja luontodokumenteiksi....
No, onhan lastenohjelmat, Muumit ja Pikkukakkoset ;)

Oma tupa, oma lupa, itse on mahdollisuuus valita katsottavansa mediasta.
toinen juttu on sitten kun kadulla pussailevat pariskunnat eivät malta säästää
hellyyttään kahdenkeskisiin hetkiin,
vaan nuoleskelevat toisiaan keskellä ihmisjoukkoa.

Selitä siinä sitten lapsenlapselle, miksi kaksi miestä pussaa keskellä katua ?

Lainaus:

Selitä siinä sitten lapsenlapselle, miksi kaksi miestä pussaa keskellä katua ?

Jos lapsi kysyisi asiasta, sanoisin että nuo ihmiset ilmiselvästi pitävät toisistaan. Luultavasti lapsi ei kyselisi, mikäli itse pystyisit olemaan reagoimatta.

Kaksi miestä tappelee kadulla. Miten selität lapsenlapselle?

Turhaa tuo saivartelu! Ukit ja Mummit ovat minun tuntemani mukaan niin viisaita, että osaavat taatustu pienten kysymyksiin vastata. Senkin tähden kun omansa tuntevat! Näin minä viisaana isovanhempana ajattelen ja toimin.
Kuitenkin soisin, että ei julkisesti olisi niin paljon esillä vääristyneitä rakkaussuhteita. Valitettavasti minutkin ne saavat katsomaan muualle!

Minua oksettaa nuo kieroutuneet julkisesti toisiaan nuoleskelevat homot ja lesbot. Miltei jokaiseen aiemmin mukavaan kotimaiseen perhesarjaan on pitänyt tunkea joku kiintiöhomo. Sairaasta tehdään koko rintamalla jotenkin muodikasta ja ikäänkuin hyväksyttävää. Kyllä nuoriso ottaa mallia, kun näkee että julkkishomoiksi ryhtyvät saavat mainetta ja kunniaa ja erityiskohtelua ja -huomiota, silloin he saavat käsityksen, että on trendikästä olla pervo ja kieroutunut ja lähtevät hoopoiluun mukaan.

Lainaus:

Minua oksettaa nuo kieroutuneet julkisesti toisiaan nuoleskelevat homot ja lesbot. Miltei jokaiseen aiemmin mukavaan kotimaiseen perhesarjaan on pitänyt tunkea joku kiintiöhomo. Sairaasta tehdään koko rintamalla jotenkin muodikasta ja ikäänkuin hyväksyttävää. Kyllä nuoriso ottaa mallia, kun näkee että julkkishomoiksi ryhtyvät saavat mainetta ja kunniaa ja erityiskohtelua ja -huomiota, silloin he saavat käsityksen, että on trendikästä olla pervo ja kieroutunut ja lähtevät hoopoiluun mukaan.

Jos lapsenlapsesi ilmoittautuu kieroutuneeksi hoopoilevaksi pervoksi, hylkäät hänet oitis. Suomalaiselta papalta /mummolta sopii odottaa tosi ryhdikästä irtiottoa oksettavista olioista. Niin sitä pitää!

Tuo äskeinen oli kyllä ajattelemattomasti ajateltu :) tuskimpa kukaan vanhempi tai isovanhempi perillisiään tekojen tähden hylkää! En minä ainakaan! Niin kuin aiemmin kirjoitin, tehtävämme vanhempina on rakastaa ja ohjata. Ei hyväksyä kaikkia tyhmyyksiä mitä ihminen tekee. Hyväksyä ja rakastaa ihminen!
Tosi on, että meidän lapsemme ja nuorisomme on todellisessa vaarassa. Ja vaara tulee ulkoa päin. Joka tuutista ympätään huonoa käytöstä ja moraalittomuutta, kaikille aisteille! Annetaan ymmärtää, että voi vapaasti valita mitä tahansa elämänsä ohjenuoraksi! Se vapaus joka on Totuudessa on puhdasta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat