Kahvikannu ja sokerikko

Löysin nämä ihanuudet kolmella eurolla kirpputorilta. Kyseessä taitaa olla Arabian irja? Ovatko kahvikannu ja sokerikko arvokkaat?
En ole ennen nähnyt Irja-sarjan kahvikannua myynnissä missään. Ja tuo sokerikko, onhan sekin Irja-sarjaa, vaikka siitä puuttuu kyljestä joko se hymyilevä tai...Lue koko juttu

Kahvikannu ja sokerikko

Kommentit (4)

Arabian vanha kahvikannu ja sokerikko.
Olet löytänyt vanhat posliinit kenties jostakin vinniltäsi. Minäkin löysin -50 luvulta kahviastiaston, jonka pohjassa luki made in Finland. Keräilijä poikkesi katsomaan sitä ja totesi sen olevan Arabian tehtaan tekemä. Tuolloin vain laitettiin kaikkiin posliiniesineisiin Finland, vaikka olivat Arabian tuotantoa. Sain kahvikannusta, sokerikosta, leipälautasesta ja 10 kahvikupista lautasineen 90€. Jos oli joitakin säröjä jossakin, ne eivät kelvanneet. terveisin : antiikkiin hurahtanut

Olisikohan nämä pitänyt laittaa tuonne kirpparille?
Olen valmis myymään ,muutto on lähiaikoina ja perimäkauneudet
ovat jo muuttanet paikasta toiseen kanssamme.
Tässä vain yksi sokerikoista,Arabiaa tämäkin,jos joku kiinnostuu.voi ystävällisesti ottaa yhteyttä,on erilaisia ja erihintaisia,ihan yksityisen astioita itku silmissä myyn tai,no.Omat lapset eivät näitä tahtoneet..joten.
Yksityisviestillä kysymään;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen kyllä,hyvinkin selvillä hinnoista.
Antiikkikaupat kiskovat mielettömiä hintoja näistä Arabian vanhoista astioista.
En ihan niin,mutta en toki anna,vaan myyn;)
Tuo ns.Tuulimyllykannukin on netin Astia Taivas.fi nimisessä nettikaupassa 182 ekua,mutta sellaisiin en lähde.
Joitain toki pidän itselläni,mutta kun suvun kummaltakin puolelta,äidin ja isän vanhempien vanhemmat ovat jo säilyttäneet,niin ennenkaikkea tunnearvon mitalla myyn.On pakko,ei mahdu uuteen paikkaan.
Laitan nyt kuvia kumminkin,hinnoista saa tehdä tarjouksia;)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat