Mitä on ja miten käytetään?

Vierailija

Hei kaikki ruokaihmiset,

 

olen saanut tuliaispaketissa mm. pullon, jossa lukee ylinnä ACETUM, sen alla Balsamic Vinegar of Modena ja sen alla I LEGNI Cherry. On valmistettu Italiassa.

 

Mitä mahtaa olla ja miten sitä käytetään. Jotenkin balsamicoonhan tuo viittaa, mutta. . .?

En kehdannut kysyä tuliasten tuojalta.

 

Kiitos

Kommentit (5)

Vierailija

Oletpa hauska, voi että oletkin.

 

Onko siis ruokaihmisiä kuulolla. Haluaisin tietää, käytänkö kylmiin ruokiin vai lämpimiin.

Vierailija
Vierailija

Hei kaikki ruokaihmiset, 

olen saanut tuliaispaketissa mm. pullon, jossa lukee ylinnä ACETUM, sen alla Balsamic Vinegar of Modena ja sen alla I LEGNI Cherry. On valmistettu Italiassa.

Mitä mahtaa olla ja miten sitä käytetään. Jotenkin balsamicoonhan tuo viittaa, mutta. . .?

En kehdannut kysyä tuliasten tuojalta.

 Kiitos

Olet saanut modenalaista balsamietikkaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Balsamietikka

Käyttäisin sitä kylmiin kastikkeisiin ensi alkuun varovasti maistellen. Googlaamalla ruokasivuja saatat löytää hyviä ohjeita.

Vierailija

 

Vierailija
Vierailija

Hei kaikki ruokaihmiset, 

olen saanut tuliaispaketissa mm. pullon, jossa lukee ylinnä ACETUM, sen alla Balsamic Vinegar of Modena ja sen alla I LEGNI Cherry. On valmistettu Italiassa.

Mitä mahtaa olla ja miten sitä käytetään. Jotenkin balsamicoonhan tuo viittaa, mutta. . .?

En kehdannut kysyä tuliasten tuojalta.

 Kiitos

Olet saanut modenalaista balsamietikkaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Balsamietikka

Käyttäisin sitä kylmiin kastikkeisiin ensi alkuun varovasti maistellen. Googlaamalla ruokasivuja saatat löytää hyviä ohjeita.

Tässä yksi vinkkilista Italian keittiön ihmeellisen etikan käytöstä

http://www.italianherkut.fi/fi/60-balsamietikat

 

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat