klo 10:55 | 10.6.2014
Hei kaikki ruokaihmiset,
olen saanut tuliaispaketissa mm. pullon, jossa lukee ylinnä ACETUM, sen alla Balsamic Vinegar of Modena ja sen alla I LEGNI Cherry. On valmistettu Italiassa.
Mitä mahtaa olla ja miten sitä käytetään. Jotenkin balsamicoonhan tuo viittaa, mutta. . .?
En kehdannut kysyä tuliasten tuojalta.
Kiitos
Hei se on Acetonia, älä vaan käytä. Säästyy parempiin suihin, tai kynsiin
Oletpa hauska, voi että oletkin.
Onko siis ruokaihmisiä kuulolla. Haluaisin tietää, käytänkö kylmiin ruokiin vai lämpimiin.
Olet saanut modenalaista balsamietikkaa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Balsamietikka
Käyttäisin sitä kylmiin kastikkeisiin ensi alkuun varovasti maistellen. Googlaamalla ruokasivuja saatat löytää hyviä ohjeita.
Tässä yksi vinkkilista Italian keittiön ihmeellisen etikan käytöstä
http://www.italianherkut.fi/fi/60-balsamietikat
Kiitos!
Nythän sitten pääsen rohkeasti kokeilemaan.T. kyselijä