Syksyn 2014 kirjauutuudet

Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Savon Sanomat julkaisi kattavan otoksen syksyn kirjauutuuksista. Huomio kiinnittyi siihen miten runsaasti uutuuksissa oli elämänkertoja.

Haapasalon tarinat Venäjältä saavat jatkoa kirjalla   Et muuten tätäkään usko. Tilasin sen kirjastosta ja jo viisi innokasta lukijaa oli  varannut sen ennen minua. Amerikkalaisen Wendy Lowerin kirja Hitlerin raivottaret kertovat saksalaisnaisista natsien kuolemankentillä. Varmasti raskasta luettavaa eikä sovi herkkähermoisille.

Tiit Aleksejev kirjoittaa kirjassaan Väkevä kaupunki ristiretkien ajalta Antiokiasta, siinä annos väkevää historiaa. Hodorkovskin tarinat vankilasta jäävät varmasti historiaan myöskin, luettava kirja seki, nämä nousivat ensikäteen suosikeikseni. Ja paljon, paljon muutakin on tulossa iltojen iloksi. Vaikka rehellisesti on tunnustettava että kovin monta kertaa en tänä kesänä ole kirjaan tarttunut, asia joka vaatii korjausta pikinmiten. Mistä te saatte tietoa kirjauutuuksista?

Kommentit (6)

Vierailija

Ostin tänään Mika Järvisen kirjoittaman Uriah Heep historiikin "Easy Livin`". Löytyi kauppareissulla marketista 20 euron alehintaan. Passeli hinta lähes 500 sivun järkäleestä.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Presidentti Kekkonen on tänä syksynä taas enemmän tapetilla koska tietokirjailija Maarit Tyrkkö on kirjoittanut hänestä muistelmateoksen. Kekkosta sivuaa myös minun lukemani Valtakunnan miniä kirja, ei aivan syksyn uutuus mutta kuitenkin tänä vuonna julkaistu. Kirja kertoo pääosin Brita ja Taneli Kekkosen elämästä ja avioliitosta. Mitään uutta kirja ei tuo esille, nuo samat asiat on  kerrottu monta kertaa naistenlehtien haastatteluissa jo Brita Kekkosen eläessä.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Oletko muuten menossa kirjamessuille, viikonloppuna Turkuun tai kuun lopussa Helsinkiin? Minä en mene Turkuun mutta Helsingin kirjamessuilla osallistun lukupiiriin jossa on kirjailijavieraana Anna- Leena Härkönen.Omalle kirjastolleni annan kiitosta siitä että siellä on melkeinpä kuukausittain mielenkiintoisia kirjailijoita kertomassa töistään ja teoksistaan.Näin uutuuskirjatkin tulevat tutummiksi.

juuli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

     Hieno kuva , oikee mukava tuol Möki Muoril. Siiis se avatar.

Me ko äkkäsi tään konnee  aikanaa nii o lukemine päässy uohtummaa. Mut nyt ois tarkotus lukkee Tyrkö kirja Kekkosest. Kui hää , Tyrkkö, Kekkose selä takan nukku. Mut mie oo Päätalon lukent useempaa kertaa. Ko miust o ni ainutlaatuse värikäs kielekäyttö hänel. Enne mie lujin aina. Aina.

Tervisiiii etenkii Möki Muoril ja muilkii lukijoil.

Juuli

pganimalshorrorvapaa

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Kiitos Juuli! Avattareni on Niilo Suojoen (1908-19699) öljyvärimaalaus Maaningan mummu.

Ja kyllä minullakin netti vie aikaa perinteiseltä kirjalta, valitettavasti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat