Seuraa 

Jokin ajankohtainen toimeentuloa ja sosiaalisia etuuksia koskeva vinkki. Joka maanantai uusi.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
rita

Voisi olla ideana ok, mutta mahtaisiko joka viikolle löytyä ajankohtaista vinkkiä ?

Sitä mekin mietimme.

Mutta jos yhdistäisimme vinkit toisessa keskusteluketjussa ehdotettuun "alennuslinkkilistaan"? Keräisimme listaa yrityksistä ja muista palveluntarjoajista, jotka myöntävät alennuksia ja etuisuuksia eri ryhmille, esimerkiksi eläkeläisile.

Miltä kuulostaa?

Miksikäs ei noinkin. Minusta Viikon vinkki -palstalla ei tarvitse olla joka viikko uutta vinkkiä. Sen voi laittaa silloin, kun asiaa on.
Ehkä siihen vinkkiin voisi laittaa vihjeen "vasta julkaistusta" hyvästä artikkelista, kiinnostavasta uutisesta esim. tutkimustuloksista, ehkäpä netin käyttöön liittyvästä ilmaisohjelmasta jne

Voisihan siinä olla paremman puutteessa, vaikka kansan viisaus, joka nykytutkimuksen mukaan on osoittautunut päteväksi.
"Omena päivässä pitää lääkärin loitolla."

Omenasta tuli mieleen, että nyt olenkin syönyt useamman ompun päivässä kun niitä saa jopa ilmaiseksi porttien pielestä näin hyväsatoisena vuonna. Tuttavapariskunta ja sukulaiset ovat ystävällisesti muistaneet minua. Raastan omenaa puuroon tai paksuun piimään ja nautin maidon ja kahvin kera. Riittää ateriaksi, ainakin tällaiselle vähän kuluttavalle. - Ken marjametsään jaksaa tai voi lähteä, saa sieltä mustikoita ja puolukoita ruoan jatkeeksi.
- En tiedä onko tämä asian vierestä, mutta alkoholin voi hyvällä omallatunnolla nyt jättää kokonaan ostamatta - sehän on todettu epäterveelliseksi pieninäkin määrinä. Syöpää, diabetesta, jne. Rahaa säästyy, ja painokin ehkä putoaa.

Miksei vinkkejä riittäisi joka viikolle? Onhan maailma pullollaan vinkkejä ja ideoita. Siitä vain toimitus ja lukijat asialle. Vanha kansanviisaus on hyvä lähde viikon vinkeille, samoin uusi kansanviisaus. Järjestäkää kilpailu tms.

Eipä noita omppuja ainakaan meillä päin juurikaan ole.
neljä puuta joissa yhteensä ehkäpä noin 23 omppua eli ei okasat notku niinkuin vuosi sitten teki.
Karpaloita lähden koht sillään katselemaan josko hyytelöä saisi tehtyä.

Vinkki omena päivässä on varmaan hyvä jollekkin helppoa konttorityötä tehneelle, sanoisin kun on 42v. ajanut rekkaa niin ihmiset ajaa autoa ylimielisesti jopa vanhatkin ajaa yli kykyjensä, turhan paljon loukkaantuu vuosittain ihmisiä. Ei siltä moottori tien ohitus kaistalta tarvitse ettee kääntää, turhaa menee kallista pesunestettä tielle kun saa kilometrin välein pestälasia kun ohittajat kääntää eteen ja näkyvyys haihtuu rapakuuroon, moni vielä virnuaa ivallisesti kun saan silmilleni pienet kivet, tuulilaseja menee rikki hirveästi liian lähelle ohitettavaa käännetyn auton heittäminä.Alkaisi aika Suomalaistenkin oppia ajamaan muut huomioiden, tämä koskee myös vanhempia ihmisiä. Monasti unohtuu varoitus kolmion takaa ajetaan eteen.

Nostanpa esille nyt tämän vanhan osion..
Josko niitä hyviä VINKKEJÄ tulisi.
Tulisi vähän muutosta keskusteluihin, kun samat otsikot olleet jo useamman aikaa pinnalla.

VIIKON VINKKI tällä hetkellä on tietenkin ; " LUONNONVARAT TALTEEN " talvea varten. Marja ja sieni sato on nyt paraassa tilassa.
Siinä tulee sitten palkinnoksi samalla kertaa HYÖTY LIIKUNTA sopivassa suhteessa.
http://yle.fi/uutiset/variksenmarja_on_todellinen_terveyspommi/6293661

Laittaa nyt toisenkin tärkeän linkin vihjeeksi / tiedoksi
http://www.kela.fi/elaketta-saavan-hoitotuki_maara

Terveydenhoidossa kun ei välttämättä tuoda esille etuisuuksia mitä on mahdollista saada. Itse on kaivettava tieto ja oikeutensa.
Kelan HOITOTUKI jota on mahdollista saada esim isojen lääkekulujen ja matkakustannustenkin perusteella. Hoitotukea on kolmea eri tasoista riippuen kulujen määrästä (linkki yllä)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat