Seuraa 
Liittynyt6.5.2014

Hei kaikki kokkaajat! Lehdet ovat pullollaan ihania reseptejä maksapihveistä mokkapaloihin. Millaisia reseptien lukijoita olette? Tuleeko "tuunattua" ohjeita? Mitä teit viimeksi ohjeen mukaan ja miten ohjetta muokkasit tai muokkaisit? Maistuivatko maksapihvit...?

Leena

Kommentit (4)

No,kyllä maistuivat. Toissapäivänä. Sivelin munalla, kierrittelin (vehnä)jauhossa, jossa oli mustapippuria ja suolaa. Paiston voi+rypsiöljyssä. Laitoin kattilaan odottamaan. Pehmensin sipulia paistinpannulle jääneessä rasvassa, ripottelin sekaan vähän jauhoja, ruskensin, lisäsin vettä + suolaa eli tein ruskean kastikkeen. Laitoin kastikkeen kattilaan maksapihvien sekaan ja annoin poreilla miedolla lämmöllä muutaman minuutin, jotta pihveistä tuli pehmeitä. Söin puolukoiden ja lanttulaatikon kanssa. AH! mikä NAUTINTO!

Kerään hyviä reseptejä kansioon. En seuraa niitä orjallisesti vaan otan vinkkejä ja sitten teen käsituntumalta miten haluan, varsinkin maustamisen suhteen. Maksapihvejä on tosivaikea tuunata koska perusohje on vaan niin hyvä!

La mer
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Voissapaistettu maksa kera mauste/mustapippurin. Kypsät maksapalat ja tilkka vettä kattilaan hautumaan. Pannulle reippaasti sipulia ja puolet pekonipakkauksesta, paisto sopivan kypsäksi. Nämä maksapalojen kera hautumaan. Perunamuussia, hapanleipää voilla. Taivaallisen hyvää.

Nakke
Seuraa 
Liittynyt13.5.2014

Kiitos La mer tuosta pekonivinkistä! Aion kokeilla seuraavan kerran, kun paistan maksapihvejä. Tosin paistan pihvit aina kokonaisina enkä tee mitään kastiketta kuten Vierailija 2.12.2014 klo 15.05. Laitan vain lautasella perunamuusiin pienen "silmän" rasvaa pannulta. Lisukkeeksi sipulia ja puolukkaa - ja ensi kerralla siis myös pekonia 

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat