Vierailija

Onkon kansanedustajalta (Pekkariselta ) korrektia käyttää sanaa "ryntäät" naisen rinnoista?
Minun korviini se kuulostaa halventavalta sanalta. Jos puhutaan naisen maitorauhasista, mielestäni parempi vaihtoehto olisi kuitenkin rinnat. Sana ryntäät muistuttaa aika paljon jotain muuta, esim. ky..ää, viittaa siis liikaa seksiin.
Mutta niinhän se on että rakkaalla lapsella on monta niemeä.

Sivut

Kommentit (53)

Tietenkään ei ole korrektia mennä räpläämään naisen rinnusta, ja samalla höpistä saako tulla rinnoille. Käytti sitten niitä meloneita kuvaamaan mitä tahansa sanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älkää olko naurettavia. Ryntäät on vanhahtava murresana, jolla ei taatusti ole tarkoitus loukata ketään ja tilanne, jossa em. henkilö sanaa käytti, oli mielestäni arkistakin arkisempi mikrofonin asettelu tms-tilanne. Älkää hyvät ihmiset tehkö tikusta asiaa. Vähissä on uutiset, jos tuollaisesta pitää vääntää otsikoita.

Miettikääpä esim. miltä otsikolla saa asian kuulostamaan:

Ministeriltä kysyttiin, onko teillä avioton lapsi. Ministeri vastasi, totuudenmukaisesti, ei. Lehti otsikoi; ministeri kielsi aviottoman lapsen! Daaa!

Jos välillä pohtisi kansanedustajien kanssa ihan näitä suomen asioita,, eihän ne kohta uskalla suutaan aukaista kun ollaan kyselemässä, mitä nyt tarkoitit ja oliko nyt tarkoitus loukata, rytäät, homo,somali, no nii.

Totta se on, että ministerien ja muidenkin julkisuuden henkilöiden on aika tarkkaan varottava, mitä päästävät suustaan! Mutta, ryntäistä ei Pekkarisen olisi tarvinnut sentään puhua, eikä ylipäätään rinnoista, olisi vaan sanonut, että laitetaanko se mikki tähän kohtaan tms! :(

Kyllä tuo on taas urospuolisten kansanedustajien pikkumaista arvostelua ja puheiden saivartelua! Ei Pekkarinenkaan voi koolleen mitään,Hän on niin pieni mies että ei kertakaikkiaan näe naisia kuin ryntäitten tasolle ja elää omalla tasollaan elämäänsä.

Onhan tuo "saanko tulla ryntäille" hieman tutumpi lausahdus noista aikuisten luontoelokuvista. Liekö Pekkarinen ennen haastattelua sitten katsellut sellaisia.

Tosi pikkumaista ottaa hampaisiin tuo juttu,tuo nyt ei loukkaa varmaankaan ,muuta kun sellasia kuka on tosikko,kohtahan syytetään häirinnästä jos katotaan päin,kyllä olis ykstoikkosta olla työpaikalla jossa ei muita olis ku nipottajia ja pilkunviilaajia,Pitäähän sitä ilmapiiriä vähän keventää vaikka k-edustaja onkin.Taikka olla vallan menemättä mikkiä laittaan jos joku näkee vaikka siinä alentavaa.voi hyvät hyssykät.Suurin osa tuon ymmärtää harmittomana letkautuksena,tuohon sanaan rynnäs kun on tartuttu,niinku sika limppuun.Kohtahan niitä mikkejä studiossa ja muualla jonkun mielestä ei saa laittaa kun samaa sukupuolta oleva.ja tietyn kaavan mukaan.

Kyllä on todella hyvä, kun tuo Pekkarinen sai näpäytyksen.
Minusta kansanedustajan ja erityisesti jo kokeneen sellaisen pitäisi tietää käyttäytymisen säännöt.

Keskustapuolueella menee kauttaaltaan heikosti, eikä nämä Pekkarisen ja vanhasen touhut yhtään kohota puolueen kasvoja, päinvastoin, ja hyvä niin.

Pojat on poikia, varsinkin iäkkäämmät. Luulen, en tiedä, josko hämmentyvät noin lähellä vierasta naista. Ja suusta pääsee sammakoita. Muistan jo lapsuudessa kuulleni tuon sanan, mielikuvissani ajattelen sanan iäkkäämmän miehen suuhun. Ei ollenkaan paha. Eipä ryntäillä - autotien yli.

Niinpä," hampaattoman mummon suusta ruoka valui ryntäitä pitkin."

Kun olin nuorena tyttönä kaupassa työssä niin kauppias piti pikakurssin
myyntityöstä:" Jos kaupassa ei ole asiakkaita niin järjestelet ja täytät hyllyjä,
mutta kun asiakas tulee, niin ryntäät viipymättä tiskille ja sanot hyvää päivää,
miten voin palvella...?"

puotipuksu

Kiitos sinulle 21:53
Nyt sain kunnon naurut, kiitos tuosta haaaskasta. Iltanaurut, nyt on hyvä nukahtaa yökaveri ryntäillä.

Ei tästä nyt niin suurta haloota kannata nostaa, Mauri Pekkarinen on taatusti joutunut jopa varvistamaan, että on ryntäiden tasolle ylettynyt. Mutta vaihteeksi todella ihan kiva, että puhumista muistakin kuin Hakkaraisesta.

Minä olisin Maurille sanonut että laita se mikkisi vaikka tissieni väliin.
Minä sillä aikaa kuoputtelen tätä sinun hiuspehkoasi...:)

Lainaus:

Minä olisin Maurille sanonut että laita se mikkisi vaikka tissieni väliin.
Minä sillä aikaa kuoputtelen tätä sinun hiuspehkoasi...:)

HEHHEH! tämä oli tosi nappi juttu.ei Mauria pysty seisaaltaan muualta kuoputtamaankaan,ei riitä käsivarren mitta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat