Seuraa 

ET on lyhyt ja ytimekäs nimi ja sinä joka koet joutuvasi "väärään" joukkoon lehteä lukiessasi lohdutan Sinua: ihmisen elämä on pisimmilläänkin lyhyt ja eläke koittaa yllättävän nopeasti ja kunhan sinne selviät huomaat, kuinka tärkeitä eri-ikäiset ihmiset lähelläsi ovat. Taisi olla Tuula-Liina Varis, joka kiteytti hyvin, että emme ole vain tämänhetkisen kalenteri-ikämme ihmisiä, vaan meillä on sisällämme kaikki eletyt iät! On kunkin ihmisen elämän kohtaloista kiinni, mitkä iät meissä eniten "näkyvät ja kuuluvat".
Et on hyvä lehti, joka tulee usein luetuksi kannesta kanteen, kun vain muut puuhat antavat aikaa! Annetuista teemoista eniten kiinnostavat terveys ja hyvinvointi ja matkat.Isovanhemmuus on myös ihana vaihe elämässämme, josta voi nauttia toivottavasti vielä pitkään.
Martina

Kommentit (1)

ET Ensimmäiset mielleyhtymät lehdestä ovat siltä ajalta kun olin työelämässä. Lehteen tutustumatta yhdistin sen sellaisiin kuin SE ja OHO, lieneekö niitä ollut muitakin. No, myöhemmin tietysti huomasin tuominneeni ennen tutustumista.
Eläketietona pidin sitä kuitenkin jonkun aikaa. Kirjainyhdistelmä on kyllä riskialtis nimi, siis yhdistelmä joka itsessään ei tarkoita mitään. Nykyisin kuitenkin pidän nimestä: ET Enemmän tarinoita. Jokaisen ihmisen elämä on mitä suurimmassa määrin tarinoita ja taas tarinoita. Niitä tarinoita minä odottaisin tältä lehdeltä. En niinkään tarinoita taloudellisesta onnesta, tyylihuonekaluista, purjeveneistä, ulkomaanmatkoista. Niistä saa varmasti kauniimpia ja myyvämpiäkin tarinoita kuin siitä joukosta joiden elämä on niukempaa, mutta onni ja tyytyväisyys voikin juuri asua siellä.

Onhan olemassa narratiivinen terapiakin, miksi siis ei myös narratiivinen lehti (tai siis ainakin juttu tai juttuja).

Iloa ja laajaa katsetta toimittajille toivotan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat