joulumarkkinat

Vierailija

Vastaan Sarille tänne: Joulumarkkinat Kajaanissa 9-10.12. tervetuloa T. Norpannahka-asunainen

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Lainaus:
Anonyymi 09.11.2011 13:50
Pitäisi olla kun viime keväänä niitä metsästettiin 30kpl:D T.Norpannahka-asunainen

Koeta nyt vihoviimein pyrkiä johonkin mielenterveysterapiaan
tai hoitolaitokseen.

Vierailija

Ehkä hän käykin hoidossa jossakin, mutta avohoidossa. Nykyisin ei ihan helpolla pääse mihinkään mielenterveysosastolle hoitoon!

Vierailija

Lainaus:

Olen pankkivirkailija:D:D t. Norpannahka-asunainen

Eipä tuo työssä käyminen estä avohoidossa olemista. :DDD

Vierailija

No ei se estä aina, ei todellakaan! Olen itsekin ns. mielenterveyspotilas, tosin "vain" masennuksen ja sosiaalisen fobian takia, mutta olen lähes aina ollut ns. avohoidossa. Töissäkin olen ollut välillä, vaikka on nuo diagnoosit! Avohoito on hyvin laaja käsite! :)

Vierailija

Hienoa kun tämä foorumi kiinnostaa laaja-alaisesti ihmisiä,tosi ammattitaitoisia psykiatrejakin on roppakaupalla liikenteessä ja pystyvät tekasemaan diagnoosin ja ohjaamaan hoitoonkin vielä.Ennenvanhaan ihan maallikotkin pystyivät tekemään decursuksen toisesta puhumalla mm.pihtipolvi,lenkkajalka,kyttyräselkä,puolisokea,tuulellakäypä,jälkeenjäänyt,kylähullu,ristihuuli,kierokaula,änkyttäjä ym.Onneksi nykyään ollaan niin paljon sivistyneempiä että ei enää näin nimitellä lähimmäisiämme,me ohjaamme suoraan hoitoon!

Vierailija

Eipä ole pankkivirkailijalla kiireitä töissä, kun täällä ehtii koko päivän naputtelemaan, onko sinulla lappu luukulla, että suljettu. hyvähän se jos tästäkin saa palkan. papparaiset vaan automaateille.

Vierailija

onneksi on automaatit ja netti,voi hoitaa pankkiasiat milloin vain.Minä en ole fyysisesti käynyt pankissa kuin n.2vuotta sitten kun siellä tarjottiin vuosipäiväkahvit asikkaille oikein täytekakun kanssa.

Vierailija

Lainaus:

Näinpä sitä päästiin joulumarkkinoilta pankin kautta avohoitoon!! :))

No tässähän se on melekein koko elämä pienoiskoossa,ensin mällätään,rahat männöö,pikkusen avohoitoa ja lopuks pitkäaikaishoivaosastolle,jos ei satu saamaan yht,äkkistä lähtöä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat