Vierailija

Onko kellään kokemuksia sivusta http://www.lentovertailu.fi entä uskaltaako sitä kautta tilata lentoliput? Etsin halpoja lentoja New Yorkiin.

Kommentit (2)

Hei,

olen käyttänyt tuota, eikä silloin ainakaan mitään ongelmia ollut. Katson aina myös Ebookersin ja Seat24 ja lentoyhtiöiden omilta sivuilta tarjoukset.

Muistathan, että jos ostat suoraan halpalehtoyhtiön sivuilta, heidän ilmoittamaan hintaan ei kuulu aina verot+ lentokenttämaksut saati matkalaukut, paikan varaaminenkin maksaa erikseen joissakin yhtiöissä jne. Eli kannattaa katsoa etukäteen, mistä joutuu maksamaan vielä erikseen.

Olin viime keväänä Sri Lankassa eli matka oli pitkä. Meillä oli 5 henkilön omatoimimatka ja kokenein matkaaja haki netistä sopivia, edullisia vaihtoehtoja. Ei ihan helppo, koska ryhmällä oli kokoa, pari oli vielä työssä (ajankohtarajoite) ja vaihtoja tuli matkalle.
Päädyttiin meidän tilanteessa varaus Seat 24: eli väli Hki-Lontoo British Airwaysilla, väli Lontoo-Bahrain sekä väli Bahrain-Colombo Gulf Airilla. Varaaja maksoi koko sakin luottokortillaan ensin ja sitten muut maksoi hänelle oman osuutensa. Hyvin meni kaikki - paitsi yksi ylimääräinen 2 t. pysähdys Kuweitissa - koneessa jotain hämminkiä.
Koneet oli tosi täyteen buukattuja. Hyvä matka ja hyvät lentoyhtiöt. Tämän perusteella kyllä suosittelen käyttämään nettiä hakiessa edullisia vaihtoehtoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat