Vierailija

Joskus kävin keskustelemassa eräällä suurella foorumilla. Ei mennyt kauan kun huomasin miten rumasti ihmiset siellä usein kohtelivat toisiaan. Nimittelyä, takana puhumista, juorujen levittämistä sen pohjalta kun muka tuntee jonkun, vaikka kaikki olivat mukana nimimerkillään. Pelästyin todella kun jouduin ihan ventovieraan ihmisen haukuttavaksi itsekin ja huomasin että puolustelu oli aivan turhaa koska haukkuja uskoi asiaansa ja oli päättänyt että olen se ihminen joksi hän luuli. Ei tehnyt mieli mukaan enää. Tänä syksynä ajattelin tätä ET-nettiä sellaiseksi että löytäisin ikäistäni juttuseuraa, olisi yhdistäviä asioita. Erehdyinkö? Kun luin läpi noita hyvien käytöstapojen unohtamista koskevia kirjoituksia, tuli aivan sama fiilis kuin keskustelufoorumilla eli piikittelyä, epäilyä, riitelyä enemmän kuin on
kohtuullista, samaa nimimerkkeihin kohdistuvaa epäilyä. Onko huonot käytöstavat saastuttaneet tämänkin vai riitelevätkö samat ihmiset täälläkin? Toivottavasti olen väärässä.

Kommentit (3)

Tule murre palstalle,, ei siellä tarvitse murretta vääntää jos ei halua,, siellä on ihmisiä ketkä ei toisiaan hauku.

Lainaus:
Anonyymi 27.11.2011 15:29
Tule murre palstalle, ei siellä tarvitse murretta vääntää jos ei halua, siellä on ihmisiä ketkä ei toisiaan hauku.

Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Murteissa on mukavaa
ja sinne ei ole mikään pakko kirjoittaa murteella (jos ei taho :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin, kyllä valitettavasti täälläkin on monella palstalla toisten piikittelyä ja ilkeilyä, jopa herjaamista, vaikka eivät edes tunne toisiaan.
Mutta tuo murre-palsta on niistä onneksi vapaa! :)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat