Kysy ET-lehden asiantuntijoilta!

Muun muassa lääkäri Risto Laitila vastaa ET:n lukijoiden kysymyksiin.

ET:n asiantuntijat vastaavat lääketieteen, liikunnan, ravitsemuksen ja seksuaaliterveyden sekä perinnönjakoon liittyviin kysymyksiin. Tässä asiantuntijamme! Artikkelin lopusta löydät lomakkeen, jolla voit lähettää oman kysymyksesi. Vastauksia julkaistaan ET- ja ET Terveys -lehdessä sekä etlehti....Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (19)

Leena ET
Seuraa 
Liittynyt6.5.2014

Hei Päivi! Hyvä kysymys - selvittelin asiaa ja ongelma selvisi: tuosta artikkelista puuttuu lomake "with image" eli sellainen kuvan lähetyksen salliva lomake. Myöhän korjattaan tuo ja laitettaan toimimmaan mahdollisimman pian - niin keräilyharvinaisuuksista voi lähettää kuvan.

Leena

Seija Jämbäck

Ongelma: yritin laittaa kuvaa taulusta antiikin arviointiin, mutta vaikka vai yksi kuva tulee ilmoitus, että tiedosto on liian suuri. Miten saisin taulun arvioitavaksi. olisiko toista sähköpostiosoitetta ?

Harmi kun eivät eläessään tehn...

Kysymys perinnöstä.
Äitimme oli kuollessaan naimisissa miehen kanssa joka ei ollut isämme. Yhteisiä lapsia ei ole. Miehellä ed avioliitosta aikuisia lapsi. Heillä ei ollut testamenttia eikä avioehtoa. Yhteisissä nimissä on talo. Miehen nimissä metsää, yritystoiminta sis auton, asuntovaunun, osakkeita joista osa kuulemma äidin mutta miehen nimellä, asunto ulkomailla josta äiti kuulemma maksanut vain osan ja sen laina miehen nimissä. Äidin nimissä auto. Talon irtain lähinnä yhdessä ostettua js joitakin molempien omiin harrastuksiin liittyviä koneita kummallakin. Miten asiat menee lain mukaan ja millainen on asian kulku?

Vierailija

Toimiikohan tämä vastauspalvelu enää kun ketju on jo vanhentunut.
Kannattaisi kysyä neuvoa oikeusaputoimistosta tai pankista, jossa äitinne tiliasiat olleet.

Vierailija

Risto Laitila on hyvä lääkäri, ihmisläheinen! Hän osaa puhua asiaa leppoisasti eikä korosta itseään.

Vierailija

Onko niin, että toimitus valitsee kysymykset joihin lääkäri vastaa? Eikö lääkäri voisi valita kysymyksiä, sillä hänellä on varmasti tietoa mistä aiheista kysytään eniten tietoa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onko jossakin paikka johon voi kirjoittaa Risto Laitilalle kysymyksen?

Lue artikkeli loppuun asti. Siellä on lomake kysymystä varten. Toinen vaihtoehto on esittää kysymys sähköpostilla. Huomaa, että pitää valita kysymysalue annetuista vaihtoehdoista.

Luulisin ettei Laitila vastaa henkilökohtaisesti, vaan kiinnostaviin kysymyksiin vastataan lehdessä. Oletan näin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat