Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Mielestäni yhdeksi keskustelun aiheeksi ja aina ajankohtaiseksi, tarjoisin KELAN:n etuuksista kertomisen. Minulla on jonkinlainen näppituntuma,että vallalla on hyvinkin paljon epätietoisuutta ja jos joku on halukas kertomaan omakohtaisia kokemuksia esim.työkyvyttömyyseläkkeen hakemisesta,olisi siitä varmasti apua useammalle eläkkeen hakijalle.

Kommentit (4)

ET-lehdessä 14 on artikkeli työkyvyttömyyseläkkelle pääsyn vaikeudesta. Siinä myös yksi lukijamme kertoo omia kokemuksiaan. Artikkeli kokonaisuudessaan on luettavissa Teemasta Laki & Talous myöhemmin syksyllä.

Kovasti aiheellinen vinkki.

Äitini menetti yli kymmenen vuoden asumistuet kun hän ei tiennyt (enkä minäkään) että on mahdollisuus hakea vanhusten asumistukea. Kelan tulisi tiedottaa etuuksistaan julkisesti ja esimerkiksi näistä vanhusten asumistuista henkilökohtaisella kirjeellä: "Teillä on mahdollisesti oikeus vanhusten asumistukeen. Asian selvittämiseksi olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä lähimpään Kelan toimistoon".

Tällä hetkellä Kelalla on se käytäntö, että jos et osaa kysyä juuri oikeaa asiaa niin ei sinulle sitä mahdollisuutta myöskään kerrota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kelan lehdestähän ,jaetaan jokaiseen talouteen saa osviittaa noista mahdollisista etuuksista.
Eipä niistä juurikaan muualla tiedoteta.

Niin, Kelan eläkeläisenä toivottavasti en ole jäävi vastaamaa tähän, mutta olen samaa mieltä, että vuosikymmenien aikana Kelan tiedotus on huomattavasti parantunut. Viittaan myös jokaiseen talouteen jaettavaan lehteen, missä selostetaan kaikkia Kelasta saatavia etuuksia! Täytyy vain vähän lukea sitä "hyvää jokakodinlehteä"!

Myös kyselemällä asiat selviää! Taikka "tarkistamalla" ovatko etuuteni ajantasalla!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat