ET:n verkkosivut ovat uudistuneet

Tervetuloa ET:n uusille nettisivuille! Täältä löydät tietoa sivujen sisällöstä sekä uudistukseen liittyvistä asioista.Lue koko juttu

ET:n verkkosivut ovat uudistuneet

Sivut

Kommentit (47)

Ainakin näin alkuun tuntuvat uudet sivut minusta jotenkin vaikealukuisemmilta. Teksti on entistä enemmän "hajallaan", entinen tekstityyppi oli rauhallisempi. 

Mutta katsotaan ajan kanssa, miltä rupeaa tuntumaan...

En kaivannut mitään uudistusta. 

Vierailija

Vaikeaselkoinen sivun yleisvaikutelma. Ei erotu tarpeeksi selvästi nimimerkki tai vierailija-nimi, kun viestin kirjainkoko on samannäköinen.

Parhaiten silmä poimii viestin alareunasta VASTAA- LAINAA ym.kun ne ovat isoimmassa koossa. Kaikki on mustalla, silmä harhailee.

Mitenhän saisi selkeämmin esiin kenen kirjoitus on mikäkin, ettei kaikki olis yhtä samaa pötköä ?

Olisiko mahdollista esim. kehystää se alue jossa näkyy joko nimimerkki tai vierailija ? Tai kehystää viesti myös sivureunoilla, pelkkä poikkiviivarajaus tuntuu liian "huomaamattomalta".

Hymiöt ja peukutus ovat kiva uudistus

Tämä on niin uutta että jospa silmä tottuu ajan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuo sivunumerot saisivat näkyä myös sivun yläreunassakin ja vaikka jollain värillä erotettuna, millä sivulla on menossa. 

Kummallista, että tuo Jumalan Etsintä siirrettiin..mikä harrastus se on? Tai voihan se jollekin ollakin..

Koska omia kuvia ei voi nyt siirtää, niin eikö tämä innosta ottamaan netistä sallittuja ja luvattomia kuvia elävöittämään keskustelua..osaahan niitä nettikuvia jokainen hakea muutenkin..

Vähän sekavan oloinen..mut jospa tähän tottuu?

hymiöt on kiva uudistus ja samaten tämä vastauspalkki mutta eikö samalle sivulle saa näkymään useampia viestejä? Muistaakseni entisessä oli max 100 viestiä (?)

Voihan närhen värkit eipä tullunna parempaa, kuviakaan ei voi laittaa, anonyymit korvattiin vierailijoilla, sikahuono uudistus.

Rusketukseni ei ole aito, juon vaan niin paljon kahvia

Täällä on kaikki sama kuin vanhassakin, sävyt ovat erilaiset.

Taitaa tää väki olla vanhaa, paikoilleen jämähtänyttä. Olen minäkin yli 70-kymmppinen ja selviän täällä hyvin, miksi siis ette tekin, turha valitus pois ja näkemään itse viihtyvyytenne eteen hieman vaivaa.

Vierailija
Riihikuiva

Voihan närhen värkit eipä tullunna parempaa, kuviakaan ei voi laittaa, anonyymit korvattiin vierailijoilla, sikahuono uudistus.

Tuollahan ylläpidosta annettiin ilmoitus, että asialle ollaan tekemässä parannusta.

Onko kaikki vanhukset yhtä tyytymättömiä elämäänsä kuin täällä nettieeteessä saa kuvan.

Mitenkä se tämän kirjaantumisen kanssa on? jos vanhalla nikillä ja tunnuksilla sattuskin onnistumaan, niin pärähtääkö ruutuun sähköpostin takana oleva nimi? Vai pitääkö suosiolla luoda joku höpö-höpö-sähköposti ja vaihtaa nikkiä? Pitäskö tätä yömyöhällä testata vai mitenkä?

Onhan tässä uudessa hyviäkin ominaisuuksia, mutta tuo omien kuvien laittamisen esto on kyllä taaksepäin menoa. Eikös tässä it-maailmassa mennä enemmänkin eteenpäin kuin taaksepäin..?

Pikkusen sekavavaltahan  tämä tuntuu näin alkuusa, mutta tottuuhan tähän, kun vähän harjottelee. Ei tässä iällä ole mitään tekemistä, kyllä vanhakin oppii..vaikkei ehkä istumaan vaan lukemaan kumminki.

Onko tämä nyt se paikka, johon et-toimituskin vastaa kyselyihin? Vai pitääkö jonnekin muualle kysymykset osoittaa?

Niin,nyt saa netistä laitella niitä kuvia pilvin pimein,mutta minusta oli hauskempia ne kirjoittajien itse-ottamat kuvat,kun niissä oli aina jokin tarinakin.

Tuntuu pöljältä nyt linnut osio,tai arvaatko kasvin,tai puutarha-osio,tai askartelu-osio,kun ei ole kuvia elävöittämässä palstaa.

Surkee uudistus:(

https://signup.live.com/signup.aspx?wa=wsignin1.0&rpsnv=12&ct=1399546197&rver=6.4.6456.0&wp=MBI&wreply=http%3a%2f%2fdu126w.dub126.mail.live.com%2fdefault.aspx%3frru%3dinbox&id=64855&cbcxt=mai&snsc=1&bk=1399546197&uiflavor=web&uaid=f75faececf7c463dbb347f135271b4d9&mkt=FI-FI&lc=1035&lic=1

Vierailija

Apua! Mistä löytyy sähköposti??

 

Tässä olisi sinulle linkki josta voit luoda tilin. Eli Outlookin sähköpostitilin itsellesi.

Sieltä saat sähköpostiosoitteen jolla voit rekisteröityä nettiET:hen eli tänne.

Tässä linkki: -- noniin... linkki meni pomppasi tuonne ALKUUN, oman kirjoituksesi edelle... katso siitä.

 

Kiitos IIIIhanasta uudistuksesta!

 

Eipä enää kiinnosta vierailla sivuilla, koska ovat niin sekavat.

Ensin meni Suuri Käsityölehden sivut päin P:tä, kun yhdistyi Kodinkuvalehden sivuihin ja nyt sitten tämäkin.

Jääpähän enemmän aikaa muille askareille  -  se on ainut hyvä tässä uudistuksessa.

Ylläpito saisi näyttää sen kirjautumisen,sillä niin paljon epäselvyyttä täällä on mitä mihinkin kohtaan kirjataan.Kirjoittajien nimiä on tullut näkyviin kirjautuessa yms.

Tietosuoja kyllä kärsii tästä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat