Vierailija

Olivat taasen vertailleet  kauppiaiden ahneutta.  Lidli  voitti selvästi.  S-ketju  tuli toiseksi noilla  Rainbouw tuotteilla.  Nehän ei  edusta  aivan parasta laatutasoa  läpi linjan.  K-ryhmä  oli selkeästi kallein  Pirkkatuotteilla.

Kun Lidlin ostoskori  maksoi  500 e niin S kori oli 580 e ja K-kaupan  630 e

Lidlin eduksi voitaneen pistää tuotteet. Laatutavaraa verrattuna kilpailijoiden halppissarjaan.  Tuntuu oudolta että halvin on paras,  mutta  suomen touhut tuntien  näin tuo menee.

Kommentit (8)

Siitä on aikaa kun olen viimeksi Lidlissä käynyt. Yllättävän paljon kauppa on joutunut vetämään pois tuotteitaan milloin minkin vian vuoksi. Se syö hieman luotettavuutta.

Olisko  parempi että virheet  salattaisiin.  Minusta Lidli pelaa avoimin kortein.  Verrattuna kotimaisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eipä tule Lidlissä juuri käytyä.S-ja K-kaupassa kyllä vaikkei bonuksia ja pisteitä paljon kerrykkään.Pirkkaa ja Rainboumtuotteita aika vähän niitäkin tulee ostettua,kun ne tuntuu ja jotenkin huonommilta laadultaan,eikä se hintaerokaan paljoa ole ns.normaalituotteisiin.Yksineläjän ruokamenot on pienet osti mistä vain.

Miksi tämä on näin. Miksi kotimainen on kalliinpi  tuntuvasti.  Miksi suomi johtaa kalleudessa lähes kaikilla aloilla.  Kuitenkin palkat, ostovoima  on euroopan surkeinpia.

Kuka syö kuormasta ?

Vierailija

Kun asun lähes kaskikaupungilla, minulla on tilaisuus helposti vertailla hintoja ja tulos on sama eli Lidl on halvin ja hyvä. kaikkea sieltä ei saa mitä tarvitsen, mutta niitä päivittäistavaroita joita ostan, saan melkein puolet halvemmalla kuin K-kaupasta.

Tämä ei ole makukysymys.  Mutta jos haluaa ostaa lihaisaa rillimakkaraa  niin se on Lidlin ulkolainen.

Lihapitoisuus  80% -  94 %   Jos haluaa syödä  lisäaineilla leivottua  vehnäpötköä  minkä saa suomessa merkitä  makkaraksi  niin sitten  bonuskauppaan.  Vtt  testissä  lihapitoisuudet  20%-35% välissä. Heikoimmassa ei ollut lihaa ollenkaan.

En moiti lisäaineita, niillä saa petollisen kivan makuisia tuotteita.  Olisi kuitenkin kiva jos olisi hylly  tuotteille joissa ei lisäainesotkuja.   Pieni epäilys on että nuo aineet  ristiinrastiin nautittuina ei ole hyväksi terveydelle.

Vierailija

Olisko  parempi että virheet  salattaisiin.  Minusta Lidli pelaa avoimin kortein.  Verrattuna kotimaisiin.

Kyllä minäkin otan ns. "bonukseni" mieluummin heti kassalla, eikä viidestoista päivä seuraavaa kuuta.

Saksalainen on taattua laatua ja oivallista kauppaa, tykkään käydä Lidlissä, vaikka muuten ajattelen, että käytän kotimaista kuin vain suinkin voin.

Tosin Lidlissä on myös kaupan meillä kotimaassa tuotettua ruokaa.

Mutta minkäs teet kun laitetaan pakosta valitsemaa ja halvempi on se parempi eläkeläisen kukkaroon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat