Vierailija

Olli Rehn on EU:n käskyläinen, joka on pelastanut pankit veronmaksajien rahoilla, laittanut kriisimaiden kansalaiset kärsimään ja edistänyt liittovaltiokehitystä. Älä äänestä petturia.

Kommentit (11)

Keskustapuolueen lahja kansalaisille.  Samaa tuhoojaporukkaa kuin käteinen ja tuppeli.  Unohtamatta matematiikka neroa verkkosukkajuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kande ketään keskustalaista missään vaaleissa äänestää. Miksi keskustan kannatus laski viime eduskuntavaaleissa??? Kansan muisti on tosi huono. Sekö tässä on peruste keskustaa äänestää, että istuu oppositiossa kun sai maan asiat sekaisin ollessaan hallituksessa???!!! ÄLY HOI, ÄLÄ JÄTÄ! Sama meno jatkuu ihan niin kauan kuin kansa äänestää kokoomusta, sos.demokraatteja, keskustaa ja viherpiipertäjiä.(rkp:stä nyt puhumattakaan!)

Vierailija

Kyllähän sieltä perussuomalaisistakin löytyy moitittavia, miksi keskityt noihin muutamiin?

Jokainen varmaan kehuu sitä puoluetta, jota itse äänestää. Vaikea näin yhtäkkiä keksiä puoluetta, jonka edustajista ei löytyisi mustia lampaita ensinkään.

Itse annoin ääneni korkeasti koulutetulle perussuomalaiselle heti ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä.

Hyvä tuntui supliikki olevan Olli Rehnillä, kun vaalikojun luona ihmisten kanssa jutteli. Joustavin ja reippain askelin hän sieltä lähti eteenpäin katua pitkin, Burberry-kaulahuivi vaan tuulessa heilui.

Mainio supliikkimies ja kansansuosikki oli myös Timo Soini, asettui pyynnöstä poseeraamaan monelle kännykkäkuvaajalle kannattajiensa kanssa. Vaikkei ehdokkaana ollut, niin kävi meidänkin kaupungissa puolueensa vaalikojulla.

Vierailija

Kyllä Rehn on suomelle täydellinen petturi ja oman kotipesän likaaja.

Kuulunee kategoriaan: "Suomensyöjät", kuin Vladimir Zhirinovskikin, joskaan ei niin tolkkurajoitteinen kuin  muutama kokoomukseen,  sdp:eehen ja rkp:eehen kuuluva poliitikko, joita aivan suotta tässä nimetä. -Kyllä kansa tietää-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat