Kolme päivää lomalla

Vierailija

Vai mikä lie. Ei meinaan ketjut liiku edes herjoilla, saatikka asiallisilla  matkoihin liittyvillä kirjoituksilla.

Onko tämäkin poistolistalla niinkuin kulttuuriosio ?

Kommentit (10)

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Saattaahan noin ollakin.

Kaikki matkailupalstat ovat kärsineet inflaation ja kuivuneet kasaan. Ei keskustella matkoista jos ei riidelläkään, poissa ovat  kirjoitukset tuulipukukansasta ja rantarysälomista.Niin muuttuu maailma...

Vierailija
Vierailija

Vai mikä lie. Ei meinaan ketjut liiku edes herjoilla, saatikka asiallisilla  matkoihin liittyvillä kirjoituksilla.

Onko tämäkin poistolistalla niinkuin kulttuuriosio ?

Mikä on kolmen päivän herjaloma?

 

Vierailija

Minä ainakin nostan käteni pystyyn. Huumori on loppunut. Jotkut vielä mukavasti kirjoittelevat, mutta heidänkin "ilmatilaansa" pikkuhiljaa kavennetaan. Mukaan ei uskalleta mennä koska tulee tornaadon kaltainen ryöppy niskaan. Suurin enemmistö kirjoittajista ovat huumori rajoitteisiä, itsekeskeisiä ja tärkeileviä kirjoittajia. Ainoa osaaminen on arvostelu. Hyvät keskustelupalstat kadonneet ja ilmeisesti paljon kirjoittajia jäänyt pois.

Alkuaikoina oletin, että tänne voisi vapaasti kirjoittaa tuntemisiaan sana-on-vapaa-tyyliin poissulkien tietysti ala-arvoinen törkeys. Väärässä olin.

Tosin nettiet on ainoa, missä olen kirjoitellut. Ajattelin lähteä, en kolmen päivän herjalomalle, vaan kolmen kuukauden kunnon kesälomalle ja jätän paikkani jollekin toiselle innokkaalle kirjoittajalle. 

Joten antoisaa kesää hela poppoolle. Ehkäpä syksyllä sitten, who knows!

 

Vierailija

Täällä on ilmeisesti paljon hämäläsiä tai satakuntalaisia, niillähän ei kummallakan ole huumorintajua eikä suvaitsevaisuutta yhtään.

Vierailija

Sammunut on.  Täällä liikkuu ainoastaan nuo verkkorouvan  aloitukset, se on tärkeintä.  En ole kuukausiin avannut noita yksinpuheluita.   Kiertäkööt kenttää kuin tähdet  aurinkoa, pieninä mustina pisteinä.  

Vierailija

Aloitus liittyi sivustoon ?  Mutta  kolme päivää on tavanomainen viikonloppu  vierailu  milloin missäkin.  Yleensä naapurimaissamme  mutta  hyvin toimii  myös raikun lento eurooppaan.  Paljon ehtii tutkailemaan kun yksi täysi vuorokausi on aikaa kierrellä.

Piristäviä  välipaloja.

Vierailija

Vaikka aina vannonkin kahden viikon loma-aikoihin niin on myönnettävä  että jopa päivä riittää  kotimaan kohteeseen.  Kolme jo komeasti vaikka Lappiin törmäisi.

Tuo kaksiviikkoinen on taskulaskimella  katsottuna  edullinen  kun lennon hinta jakautuu 14 vrk. Hotellit  on edulliset  ja eläminen halpaa.  ( tähän kohdevaraus, on  näet kalliitakin paikkoja)       Lisäksi   rauhoittaa mieltä  että ehtii minne halusi  ja mitä tutkia. Ei tarvi viuhottaa juoksujalkaa kun  aamulla on uusi päivä.  Ei haittaa jos on vapaata, mutta se harmittaa jos jotain oleellista ei kerkeä katselemaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat