Vierailija

Kyllä aiheuttaa väsymystä, haluttomuutta kun ei jaksa normaalisti.

Kommentit (8)

Kyllä ei tee hyvää sydän vaivaisena kärsin siitä monellakin tapaa, onneksi asunnon saa pidettyä viileenä, matkustamaan en helteellä lähde, enpä juuri muutoinkaan.

 On  kaksi perussairautta, jotka helteellä tuntuu tavallista väsyttävämmiltä.

Esim.diabetes rasittaa elimistöä muutenkin, helle tuo lisärasitteen.

-kesäheinä-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitä kun joutuu kaupungissä kärvistelemään eikä niin usein pääse mökille kun sinä, Kustu..niin olenpa vähäsen kateellinen sulle .

Kuvasta tykkään

 

-kesäheinä-

No todellakin aiheuttaa. Olo on tuskainen, siis kivuliaan tuskainen, päätä särkee eikä saa nukutuksi - jos kohta ei muutoinkaan.

No, niinpä on täälläkin, pahoivointia, päässä humisee ja tuntuu että tasapaino on huono, ärtnyt olo ja kipua rinnassa. Aiemmin en ole ollut näin kipeä, jopa olen nauttinut auringossa olemisesta, mutta liika on liikaa ja ehkäpä todettu sepelvaltimotauti ei oikein tykkää tästä säästä.

Olin varannut niitä halpamatkoja etukäteen, ja lähdettävä oli määrätyllä bussilla tietysti, vaikka hirmuinen helle osui matkapäiviksi. Perillä sitten koetin varjon puolella katua kävellä (=raahustaa) kohteesta toiseen, museoita ja sisätiloja katsellen. Eilen illalla kun Helsingissä menin tunnin kestävään iltahartauteen, niin ensimmäisen puolituntisen virtasi hiki pitkin päänahkaa, kasvoja ja selkää - joka paikassa. Oikein hävetti käydä ehtoollisellakin, kun varmaan vieruskaverit kärsivät hien hajusta.

Mutta kyllä jo seuraavana päivänä harmitus on ohi, ja on kiva muistella mitä onkaan reissulla kokenut. Onneksi ei mitään vakavampaa sairautta ole (vielä). Syke kylläkin on turhan tiheä, eikä helteellä ole yhtään hyvä olla. Toivotaan että pahin kohta on ohi,  pianhan pääsemme elokuulle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat