Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Välillä herkutellaan.  Kalorimittaajat ja muut hairahtaneet saavat  purra näkkäriä salaatinlehti päällä.

Elämä on ratevaa  kun pitää  kokonaisuuden kurissa eikä mittaile ja vertaile diettiohjelmia.

Noiden laihdutusohjelmien valossa minun pitäisi  painaa ainakin 180 kiloo.  Mutta törkeistä suositusvirheistä johtuen  vaaka näyttää 76 kg

Kieltämättä  houkutteleva mansikka-annos.  Tuollaisen kun saisi  suklaakakun kaveriksi  niin viikkoon en kiekuttelisi.

Vierailija

Kakku on pelkkää rasvaa !

Minäkin inhoan rasvaa ja tuossa sitä on myös sokeria ja paljon kolestrolia, mutta jos joku tarjoisi voisin pikkiriikkisen siivun maistaa, jos se olisi vielä laktoositon, muuten sanoisin , kiitos ei!

Kannattaa miettiä, mitä kakkuun laittaa. Vaihtoehtoja löytyy. Myöskin minkälaisen kakun laittaa. En pidä raskaista (rasvaisista) ja makeista kakuista.

Olen innostunut seuraamaan TV:ssä Suomi/Ruotsi/Tanska jne leipoo-ohjelmaa ja kilpailijoina sekä miehiä että naisia. Upeita luomuksia saavat aikaiseksi.

Mitenkäs täällä? Ovatko miehet innostuneita nimenomaan kakkuja, piirakoita, pikkuleipiä ym. leipomaan?

Vierailija

Olen innostunut seuraamaan TV:ssä Suomi/Ruotsi/Tanska jne leipoo-ohjelmaa ja kilpailijoina sekä miehiä että naisia. Upeita luomuksia saavat aikaiseksi.

Mitenkäs täällä? Ovatko miehet innostuneita nimenomaan kakkuja, piirakoita, pikkuleipiä ym. leipomaan?

Johan toki. Joka päivälle (lähes)  tulee pikku herkkuja touhuttua.  Täytekakut, tortut, pikkusuolaiset, voileipäkakut  sekä tietysti  kaalikääryleet. 

Pikkuisen homma kärsii kun annokset pitää olla pieniä. Joskus on leipominen jätettävä pariksi päiväksi  että ehtii edelliset  syodä.  Olen näet aika tarkka herkkujen kokonaimäärästä. 

Nyt marjastuskauden alkaissa hypähtää piirakat  pääosaan.  Niihin ei tyllästy koskaan.

10:47

Koristeletkos myös? Täytyyhän niissä olla varmuuden vuoksi silmäruokaa jos itse tuote ei makunystyröitä aina hierokaan.

Tottumus auttaa, harvoin maku pettää.  Koristelu on ratevin osa touhua, heti syömisen jälkeen.

Pursottimella  raitaa, ruusuja, kuvioita.  Useilla väreillä.  Marmelaadikarkit  on hyvä rakennusaine, tosin niitä on paljon muitakin.

Aiheena loputtoman pitkä.

Vierailija

Sairaan rasvainen kakku,tuolla voi jo ihmisen tappaa!

750grammaa silkkaa rasvaa,+päälle kermat, en usko että on edes hyvää, eikä ole edes hyvännäköinen.

jauhopeukalo

Samaa mieltä klo 13.32. Tuli paha olo kun luin reseptiä. Pelkkää suklaata on 550 gr eli YLI PUOLI KILOA. Siihen päälle 100 gr voita, sokerit ja vispikermat. 

Et-netin etusivulla on myös taatelikakun ohje, jossa on vain (?) 200 gr voita ja 2 dl sokeria sekä sokeripitoiset taatelit. Tämä taatelikakkuhan alkaa tuntua jopa terveelliseltä kun vertaa suklaakakkuun. Tai voisiko muotoilla niin, että taatelikakku on vähemmän epäterveellinen? 

Nunnu

Voisi ET-lehdessä olla tarkempia. Ohjeessa lukee 27cm vuoka. Kakku uunissa ja ei todellakaan tule vastaamaan ohjeen kuvassa olevaa. Ei saa leikattua 3osaan. Jos tän ois tienny oisin käyttäny pienempää vuokaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat