Huonolta kuulostaa – älä turhaan kärsi tästä vaivasta

Kuuluuko? Huono kuulo väsyttää ja stressaa. Senkin vuoksi, että vaivaa yritetään piilotella. Käytä oikeuttasi ja hakeudu maksuttomaan kuulokuntoukseen.Lue koko juttu

Huonolta kuulostaa – älä turhaan kärsi tästä vaivasta

Kommentit (1)

Vierailija

Artikkelissa on hyvää tietoa huonosta kuulosta kärsivälle. Todella ei kannata jättää tätä mahdollisuutta käyttämättä. Itselläni on diagnosoituna otosclerosis ja Menieren tauti. Olen ollut huonokuuloinen lapsesta asti. Menieren taudin oireet ovat vaihdelleet ja nyt selvästi pahentuneet. Oireisiin on tullut lisää jatkuva kohina tai tinnitus. Tuntuu ettei yksi kuulolaite enää riitä. Siskollani on molemmissa korvissa laite että pärjäisi työelämässä ja asiakaspalvelussa.

Kuuloasemalla asioidessani olen saanut todella hyvää ja ystävällistä palvelua, tosin muutama poikkeuskin joukkoon on mahtunut.

Itselläni on suunnitelmissa lähiaikoina käydä kuulontutkimuksessa. Tämä hyvä korvantauskoje on jo monta vuotta vanha ja menee joskus itsekseen pois päältä.

Rohkaisen tosiaan menemään tutkimuksiin. Huomattavaa apua laitteista on. Totuttelua se vähän vaatii. Itseäni kiusaa eniten se että jos on taustamelua tai paljon puhuvia ihmisiä niin ei silloin oikein kuule.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat