Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Tässä kuvaus oikein osuvasti 60 v..nuoresta miehestä joka on sellainen entinen nuori, joka ei koskaan ole välittänyt itseään hoitaa. Niin itserakas, että luulee huolimattomanakin olevansa adonis. Tietysti se naisestaankin johtuu, jos on  laiskiaiseen tyytyväinen, kun ei itsekään ole kummoinen.

Minua ei juuri huolimattomat ja hoitamattomat miehet ole koskaan kiinnostaneet, onneksi ei ole sellaisia eteeni pullahtanutkaan tämän elämäni aikana. Kaikella rakkaudella kuitenkin tämä irvailu.

Vierailija

Ei ole edellinen rouvashenkilö tainnut käsittää mikä on runon juju.  Eiköhän se itseironia lie.  Humoria olla pitää, ja itselleen pitää voida virnuilla, jopa nauraa välillä.  Tosikko-tädit erikseen.

Vierailija

Haevenet hapsottaa mikä minnekkii, kivespussit silimien alla tyhjänä kuin täyvvet naarissäkit, irtohampaatkin kuin vakioveikkausrivi: yks, risti, kaks, ja loput peruut...

 

HYI HELVETTI

Vierailija

Ei nämä ole varmaankaan tosikoille todeksi. Eihän kaikille avaudu sanojen huumori ja elämän kokemuksien, kolhujen kautta tullut asenne.  Harmi!

Vierailija

Tuossa tekstissä on sitä arjen rakkautta, joka kestää vanhenemisen ja maan vetovoiman.Sellaista rakkautta toivoisi kaikille pariskunnille vielä vuosien jälkeenkin.

kirsikankukka55

Vierailija

Elämän kulku miehessä..nuoremmilta ajoilta matka tähän päivään. Humoristinen suhtautuminen vanhenemiseen. Katkeruus ei ole pesiytynyt kirjoittajaan, hän rakastaa elämää.

Olis mielenkiintoista miten naisesta syntyisi suunnilleen vastaava runo ?!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat