Lapsisurmat oulussa

Vierailija

Karmea tapaus tämäkin ei uskoisi todeksi jos olisi kadulla kuullut, ihmiset on hulluja nykyaikana työ on tärkeempää kuin lapset.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija
Riihikuiva

Lehdissä oli, että tämä surmaaja on oikein kiva ja kiltti ihminen....?

Siltähän tuo hiukan vaikuttaa...

Vierailija

Lapset oli tapettu 5-10 vuotta sitten miksiköhän piti nyt ottaa pois pakastimesta, ostivatko tarjouslihaa niin paljon että tarvitsivat lisätilaa pakastimeen.

Vierailija

Hirveetä, mihin kaikkeen ihminen kykenee, onkohan lasten isä jelpannut surmissa, vai eikö edes tiennyt..?

Vierailija

 

Joopa joo! Pois silmistä pois mielestä. Voi ihminen itseään pettää, taitaa siellä korvien välissä olla jokin katkasija josta saa totuuden suljettua, että ei huutele perään!  

Vierailija

Surullista, miten ulkokohtaisesti, syyttävästi ja paheksuen te suhtaudutte tällaiseen tapahtumaan ja ennenkaikkea tuoho äiti-parkaan, joka nuo teot on tehnyt ( mikäli tekijä on äiti).

Hänellä on täytynyt olla todella suuri tuska sielussaan, todella paha olla, että on kyennyt nuo tekemään. Hän olisi tarvinnut apua. Sitä hän olisi tarvinnut. Hän ei ole ollut paha ihminen vaan hänen on ollut todella paha olla.

Vierailija

Niin, tai toinen vaihtoehto: on synnynnäisesti vajaa tunne-elämä. Sanotaanko sellaisia psykopaateiksi vai miksi. Onhan väkivaltarikollisilla todettu tämäntapaista poikkeavaa aivotoimintaa tutkimuksissa muistaakseni.

Pedofiilienkin aivoja tutkittaessa todettiin, että niissä jokin ei "pelaa", siis poikkeavuutta esiintyi aivotoiminnassa. Joka sitten altistaa lapsiin kohdistuviin rikoksiin.  - Elämä ei ole reilua, kun toiset meistä syntyvät huonoin eväin.

 

Vakituinen
Seuraa 
Liittynyt12.5.2014

Eihän tässä ole väkivallasta välttämättä kyse ollenkaan, kukas osaa varmaksi sanoa etteikö sikiöt ole olleet jo syntyessään kuolleita, tällöin ei voi tulla tappo tuomiotakaan, jos tulee muutoinkaan syyntakeettomaksi voidaan julistaa.

En tiedä mikä voisi olla rikos nimeltään jos salaa kuolleen lapsen syntymän mielestäni se ei kuitenkaan voi olla tappo.

Vierailija

7.45 minulla on sama tunne kun sinullakin. Ei pidä tuomita tuota surmaajanaista kun emme tiedä mitään varmaa hänen taustoistaan ja tilanteistaan. En usko että hän on tunteeton surmaaja vaan tosi onneton ja kärsinyt paljon. Tuollaiset teot ovat henkistä tuskaa ja epätoivoa täynnä.

Miksihän hän ei ole voinut kenellekään kertoa raskauksistaan ja saada apua? Mikä laittoi tekemään noin? Auttoiko joku lasten surmaamisessa ?

Media on levittänyt asiaa ja lisännyt oman dramaattisen leimansa tietoihin ja täälläkö ollaan valmiit ensin hutkimaan ennenkun tutkinta on valmis.

Vierailija

Kuka nakkaa ensimmäisen kiven?

Ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan. kauhea uutinen, ja hyvin niukasti vielä oli tietoa. Ihmettelen vain että miksi tuo äiti tunsi niin suurta pelkoa tms. ettei kertonut odottavansa lasta? tai oliko ympäristö niin ahdasmielinen ettei uskaltanut? En usko tunnekylmyyteen, koska olisi varmaan tuhonnut todisteet jos olis murhaaja. Mutta ei varmaankaan terve ihminen ole. tai ketä tässä enää voi sanoa terveeksi?

Vierailija

Toiset eivät saa lasta,vaikka kuinka haluaisi ja toisille niitä sitten siunaantuu niin,että pitää kellarikomeroihin säilöä!

Ei ole sympatiat äidin puolella ollenkaan. Kyllä nykyaikana apua saa.Hänen on pitänyt kyllä tietää mihin tämä johtaa.Hänen kerrotaan olevan hauska ja ulospäinsuuntautunut ja hoitanut työnsä kunnolla,eli ei ole mikään "laitapuolenkulkija".

Hirveä tragedia varmaan omaisillekin,varsinkin ainoalle elossa olevalle teini-ikäiselle pojalle.

Vierailija

15.58 kumman puolelle asetut, tuon onnettoman syytetyn vai hänen lähipiirinsä ja tuttaviensa puolelle? Kenen kärsimys voidaan luokitella suurimmaksi ?

En voisi itse asettua millekään puolelle. Tuon naisen loppuelämä on tuomittu, riippumatta siitä todetaanko hänen surmaajaksi vai olivatko lapset kuolleina syntyneitä. Kaikki on hänen osaltaan jokatapauksessa hajonnut ja mikään ei tule ikinä olemaan ennallaan.

Toivon hartaasti etteivät hänen omat läheisensä hylkäisi häntä nyt.

Ulospäin vaikuttanut hauskalta ja tavalliselta...se ei vielä todista mitään. Psyykkisesti harhautuneet ihmiset voivat vetää roolia vaikka tuska täyttäisi mielen.

Melkein jokainen normaali ihminen on jossain elämänsä vaiheessa saattanut ylläpitää jonkin asian suhteen kulisseja pystyssä ulkomaailman suuntaan. Sekin voi jo olla repivää ja ahdistavaa, joten tuon naisen kulissit ovat olleet suoraan helvetin porteilta. Tai sitten hän on ollut jo kauan sellaisessa mielentilassa, että elänyt kuin robotti ja tehnyt työnsä, ollut "tavallinen". 

Nykyaikana tapahtuu niin paljon perhesurmia, lapsen surmia, yksittäisiä puukotushyökkäyksiä päin toista ihmistä jne. Saako sitä apua niin paljon kun tarve olisi ? Jaksaako ahdistunut ja uupunut kulkea luukulta toiselle sitä apua kysymään ?

Millaisia tuon naisen lähiomaiset ovat ?Pelkäsikö hän heidän suhtautumistaan ? Mitä ja keitä hän pelkäsi ? Miksi noin monta kertaa raskaana kun ehkäisykin on keksitty ?  Eikö kukaan ystävistäkään ollut sellainen että hän olisi jollekin pystynyt kertomaan ?

Vierailija

 Tuntuu uskomattomalta,että nainen on voinut olla viisi kertaa raskaana  ja sikiöt,tai lapset olivat melkein kaikki täysiaikaisia.

Netissä kerrottiin,että hän olisi ystävänsä uteluun lapsesta,vastannut,että hänelle tuli keskenmeno.

Mutta että VIISI KERTAA !!! Uskomatonta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat