Lihan hinta noussut nopeimmin Suomessa – "edessä suuri murros"

Kauppa nappaa yhä suuremman osan lihan kuluttajahinnoista. Huomattava muutos on kuitenkin aivan ovella, tutkijat ennustavat.Lue koko juttu

Lihan hinta noussut nopeimmin Suomessa – "edessä suuri murros"

Kommentit (1)

Kymmenen vuotta sitten oli meillä kanan, broilerin hinta sama kuin se on vielä Espaniassa.

Muistan miten kalkkunan liha tuli markkinoille, eikä hetki kuin hinta kolminkertaistui. Oli siinä kuluttajalla ihmettelemistä. Jos voisin protestoisin, niin, että en ostaisi mitää ruokaa, niin jos voisin. Utta kun on pakko syödä ja siitähän on tietysti hyvä kuluttajilta repiä ahneudenpalkkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat